BİLGİ ek sınav ve sonrası(OKUYUNUZ)

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
muratpek
Yardımcı Uzman

BİLGİ ek sınav ve sonrası(OKUYUNUZ)

Mesaj gönderen muratpek » 29 Eyl 2014, 22:25

EK SINAV SONUÇLARI VE 2. EK SINAV (TEK DERS SINAVI ) 1.Üniversite kazanmış ve mezuniyetine az bir kredisi kalmış 8 ve üzeri döneme sahip öğrenciler için 27 Eylül 2014’de yapılan sınavın sonucu 9 Ekim Perşembe günü açıklanacaktır. (Değerlendirmenin erken bitmesi halinde erken de açıklanabilir. )
2.Birinci ek sınav sonrasında mezun olmamış ancak üniversite kazanmış öğrencilerimiz için 19 Ekim 2014 tarihinde Ankara’da 2. bir ek sınav (tek ders sınavı) yapılacaktır. Bununla ilgili açıklamalar 1. ek sınav sonuçları açıklandıktan sonra yapılacaktır.
3.İkinci. ek sınavın sonucu 21 Ekim 2014 tarihinde açıklanacaktır. Ek sınav sonucunda mezun olamayanlar yeniden (24 Ekim 2014’e kadar) kayıt yenilemek zorundadır.(not: Bu duyuruyu okuduktan sonra hiç bir yere soru sormayınız. Web sayfamızda yapılacak duyuruları bekleyiniz. Sınavın adının tek ders olması sizleri yanıltmasın ..belli bir krediye kadar eksiği olanlar da katılabilecektir. Bu sayfadan sizleri yanıltacak hiçbir bilgi yayınlanmaz. MEB AÖL sizler için çalışıyor..)

https://www.facebook.com/aolaciklise alıntı.

Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.

Galatasaray

Re: BİLGİ ek sınav ve sonrası(OKUYUNUZ)

Mesaj gönderen Galatasaray » 02 Eki 2014, 14:08

Tek ders sınavı derken sadece 1ders mi secebilcez?

Kullanıcı avatarı
ajlan45
Doktor

Mesaj gönderen ajlan45 » 02 Eki 2014, 14:23

muratpek yazdı:EK SINAV SONUÇLARI VE 2. EK SINAV (TEK DERS SINAVI ) 1.Üniversite kazanmış ve mezuniyetine az bir kredisi kalmış 8 ve üzeri döneme sahip öğrenciler için 27 Eylül 2014’de yapılan sınavın sonucu 9 Ekim Perşembe günü açıklanacaktır. (Değerlendirmenin erken bitmesi halinde erken de açıklanabilir. )
2.Birinci ek sınav sonrasında mezun olmamış ancak üniversite kazanmış öğrencilerimiz için 19 Ekim 2014 tarihinde Ankara’da 2. bir ek sınav (tek ders sınavı) yapılacaktır. Bununla ilgili açıklamalar 1. ek sınav sonuçları açıklandıktan sonra yapılacaktır.
3.İkinci. ek sınavın sonucu 21 Ekim 2014 tarihinde açıklanacaktır. Ek sınav sonucunda mezun olamayanlar yeniden (24 Ekim 2014’e kadar) kayıt yenilemek zorundadır.(not: Bu duyuruyu okuduktan sonra hiç bir yere soru sormayınız. Web sayfamızda yapılacak duyuruları bekleyiniz. Sınavın adının tek ders olması sizleri yanıltmasın ..belli bir krediye kadar eksiği olanlar da katılabilecektir. Bu sayfadan sizleri yanıltacak hiçbir bilgi yayınlanmaz. MEB AÖL sizler için çalışıyor..)

anlamadığım niye ankara biz insan değilmiyiz?
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!

kredi 170 dönem 10

Kullanıcı avatarı
muratpek
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen muratpek » 02 Eki 2014, 14:34

Galatasaray yazdı:Tek ders sınavı derken sadece 1ders mi secebilcez?
22 ekim pazar günü
tek oturum olacak pazar günü saat 10:00 da yapılacak
istediğin dersleri seçebilirsin tek ders değil yani.

Kullanıcı avatarı
muratpek
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen muratpek » 02 Eki 2014, 14:36

ajlan45 yazdı:
muratpek yazdı:EK SINAV SONUÇLARI VE 2. EK SINAV (TEK DERS SINAVI ) 1.Üniversite kazanmış ve mezuniyetine az bir kredisi kalmış 8 ve üzeri döneme sahip öğrenciler için 27 Eylül 2014’de yapılan sınavın sonucu 9 Ekim Perşembe günü açıklanacaktır. (Değerlendirmenin erken bitmesi halinde erken de açıklanabilir. )

anlamadığım niye ankara biz insan değilmiyiz?
bende sivas'dan geleceğim, bana baya pahalıya patlıyacak. 125 tl nerdeyse.
ama mezun olmak için değer.
bu konuda herkes mağdur. ama yapacak birşey yok.

Galatasaray

Mesaj gönderen Galatasaray » 03 Eki 2014, 02:06

Kac ders scebilcez peki?

“Sınavlar” sayfasına dön