Ek Sınav Sonuçları ???

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
keremseyhan
Acemi

Ek Sınav Sonuçları ???

Mesaj gönderen keremseyhan » 30 Eyl 2014, 00:48

Ek sınav sonuçları Bu hafta açıklanacakmış Doğrumu.. Link bakın : https://www.facebook.com/Egitek.Maol?fref=ts

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Re: Ek Sınav Sonuçları ???

Mesaj gönderen Dersatatürk » 30 Eyl 2014, 02:10

Resmi sitede birşey denmemiş ama büyük ihtimalle doğrudur .
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 30 Eyl 2014, 02:17

resmi facebook sayfaya düşen bildiriler doğru oluyor :26:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 30 Eyl 2014, 02:43

Resmi sayfa bayram dolayısıyla 9 Ekim de açıklanacak hatta eğer olursa daha erkende açıklanır yazdıklarını okudum.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

keremseyhan
Acemi

Mesaj gönderen keremseyhan » 30 Eyl 2014, 11:32

Biraz Sıkı çalışsalar 2 günde bile sonuçlanır. 10 ekime kadar süre vermiş yök inş yetişir..

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 30 Eyl 2014, 18:41

keremseyhan yazdı:Biraz Sıkı çalışsalar 2 günde bile sonuçlanır. 10 ekime kadar süre vermiş yök inş yetişir..
Burada biraz kargo işi sıkıntı..
Mesela 27 eylülde gittiğim okulda polisler tanıdiktı ve akşam 18'e kadar onlarla kalıp sohbet falan ettik ve meb in arabası o saatte gelip kargoları aldı, hemen hemen her yerde böyle ilçeden alınan kutular il milli eğitime gidiyor ya da özel bir anlaşma varsa kargo şirketleri cumartesi akşamı alıp pazartesi AOL'e teslim ediyor.
En kötu ihtimalle ise pazartesi kargoya veriliyor ve yakın, uzaklığa göre salı gününden itibaren AOL'e teslim edilmeye başlanıyor.
Ben eminim ki ankara ve çevresinde yapılan bir çok ilin sınav evrakı ulaşmıştır, İstanbul, Bursa vb.
Sistemede bu Perşembe mesai bitimine kadar bir çok kişinin evrakı sisteme girmiş olur...
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

keremseyhan
Acemi

Mesaj gönderen keremseyhan » 30 Eyl 2014, 19:27

epidoras yazdı:
keremseyhan yazdı:Biraz Sıkı çalışsalar 2 günde bile sonuçlanır. 10 ekime kadar süre vermiş yök inş yetişir..
Burada biraz kargo işi sıkıntı..
Mesela 27 eylülde gittiğim okulda polisler tanıdiktı ve akşam 18'e kadar onlarla kalıp sohbet falan ettik ve meb in arabası o saatte gelip kargoları aldı, hemen hemen her yerde böyle ilçeden alınan kutular il milli eğitime gidiyor ya da özel bir anlaşma varsa kargo şirketleri cumartesi akşamı alıp pazartesi AOL'e teslim ediyor.
En kötu ihtimalle ise pazartesi kargoya veriliyor ve yakın, uzaklığa göre salı gününden itibaren AOL'e teslim edilmeye başlanıyor.
Ben eminim ki ankara ve çevresinde yapılan bir çok ilin sınav evrakı ulaşmıştır, İstanbul, Bursa vb.
Sistemede bu Perşembe mesai bitimine kadar bir çok kişinin evrakı sisteme girmiş olur...
İnşallah dediğin gibi olur :D perşembe günü açıklarlar bayram hediyesi :D olarak ama ben hiç sanmıyorum : )

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön