Acil Yardım...
Acil Yardım...
Ek yerleşmede eskişehir aöf lojistik geldi ilk terciğimdi 242 puan ile alıyordu,2.ek sınav"da ingilizce derslerinden muaf olacağım ve mezun olacağım.Fakat ösym sonuç açıklamada kazanılan üniversitenin aşağısında bu yazı var Yerleştirildiğiniz programa kaydınızı 13-15 Ekim 2014 tarihleri arasında yaptırabilirsiniz. 2.ek sınav 19 Ekim"de yapılacak ve 21 ekim"de açıklanacak.Üniversiteye yerleşemicekmiyim.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Re: Acil Yardım...
Üniversitenin sitesinde 29 eylül 17 ekim arası yazıyor ama gene yetişmiyor da illaki mazeretli kayıtlar için uzatılıyor tarihler umarım gene öyle olur.
17 Ekim 2014 tarihinden sonra mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin
başvuruları kabul edilmeyecek ve kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır. Diye yazıyor kılavuzda.
Açıklama : Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine
- Ek Yerleştirme
- Dikey Geçiş
- İkinci Üniversite
- Lisans Tamamlama
kapsamında kayıt yaptıracak adayların internet başvuru ve kayıt duyurusu
Bu duyuru Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin aşağıda sıralanan kayıt türlerine İnternet Başvuru ve Kayıt işlemlerini
kapsamaktadır.
Ben Lojistik bölümündeyim ne yapcam kararsız kaldım.
başvuruları kabul edilmeyecek ve kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır. Diye yazıyor kılavuzda.
Açıklama : Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine
- Ek Yerleştirme
- Dikey Geçiş
- İkinci Üniversite
- Lisans Tamamlama
kapsamında kayıt yaptıracak adayların internet başvuru ve kayıt duyurusu
Bu duyuru Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin aşağıda sıralanan kayıt türlerine İnternet Başvuru ve Kayıt işlemlerini
kapsamaktadır.
Ben Lojistik bölümündeyim ne yapcam kararsız kaldım.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
YÖK'ün izni var; Kasım'a kadar kayıt hakkınız saklı tutulacak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk