Ya bu şartlar ne zaman açıklanacak

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Kullanıcı avatarı
Ebru93
Doktor

Ya bu şartlar ne zaman açıklanacak

Mesaj gönderen Ebru93 » 08 Eki 2014, 21:33

Sınav sonuclarının ardından açıklayacağız diyorlar hala bekliyoruz ne zaman ders çalışacağız ne zaman kayıt yapacağız sabırrr

ADALET

emrahk
Onursal Üye

Re: Ya bu şartlar ne zaman açıklanacak

Mesaj gönderen emrahk » 08 Eki 2014, 22:03

Evet, bugün açıklama bekliyorduk ama yapmadılar nedense. Herkes kendini en fazla 24 kredi seçecekmiş gibi hazırlasın. Toplam dönemi 8 olan herkes girebilecektir muhtemelen yine...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Stifler
Acemi

Mesaj gönderen Stifler » 09 Eki 2014, 12:32

emrahk yazdı:Evet, bugün açıklama bekliyorduk ama yapmadılar nedense. Herkes kendini en fazla 24 kredi seçecekmiş gibi hazırlasın. Toplam dönemi 8 olan herkes girebilecektir muhtemelen yine...
Klavye tuşlarından bal damlıyor üstat. İnşaallah 8 dönem üstü herkes girebilir.

Kullanıcı avatarı
Ebru93
Doktor

Mesaj gönderen Ebru93 » 09 Eki 2014, 13:13

8 dönem ve üstü genelde oluyor zaten o kesin gibi birşey de bi kredi şartını açıklasalardı iyi olacaktı ne ösym kpss yi açıklıyor ne de açık lise şartları :roll:
ADALET

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 09 Eki 2014, 13:16

Ebru93 yazdı:8 dönem ve üstü genelde oluyor zaten o kesin gibi birşey de bi kredi şartını açıklasalardı iyi olacaktı ne ösym kpss yi açıklıyor ne de açık lise şartları :roll:
Genelde olmuyor, sadece geçen sene 2. ek sınava 8 dönem üstü herkesi aldılar. Daha önceki senelerde mezuniyetine 24 de değil, sadece 12 kredi eksiği kalanlar giriyordu 2. ek sınava...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Ebru93
Doktor

Mesaj gönderen Ebru93 » 09 Eki 2014, 13:59

2.ek sınav diye belirtmedim zaten orada sadece ek sınavlar hakkında görüp bildiğimi söyledim
ADALET

mustafa616263
Çırak

Mesaj gönderen mustafa616263 » 09 Eki 2014, 15:55

İKİNCİ EK SINAV: Özellikle üniversite kazanmış ancak mezun olamayan öğrencilerimiz düşünülerek 19 ekimde 2.bir ek sınav olacaktır. Bu sınavın başvuruları 13-14 ekimde alınacaktır. Bu sınava 24 krediye kadar eksiği olan 8. ve üzeri döneme sahip bütün öğrencilerimiz (aktif , donuk ,silik )katılabilecektir. Açıklamalar web sayfamızdan yapılacak olup şimdiden öğrencilerimize duyurulabilir . Sınav, değerlendirmelerinin hızlı yapılabilmesi ün. kazanmış öğrencilerimizin işlemlerinin 7 kasım 2014 tarihine kadar yetişmesi için sadece ANKARA da yapılacaktır.

https://www.facebook.com/mebmaol?fref=nf

KİNCİ EK SINAV: Özellikle üniversite kazanmış ancak mezun olamayan öğrencilerimiz düşünülerek 19 ekimde 2.bir ek sınav olacaktır. BU SINAVA YÜZ YÜZE EĞİTİM DERSİNDEN KALAN ÖĞRENCİLERİMİZ DE BAŞVURABİLECEK. Bu sınavın başvuruları 13-14 ekimde alınacaktır. YÜZ YÜZ EĞİTİM DERSLERİNDEN BAŞARISIZ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN SINAVI 17 EKİM CUMA GÜNÜ YÜZ YÜZE EĞİTİM ALDIKLARI OKULLARDA YAPILACAKTIR. Bu sınava 24 krediye kadar eksiği olan 8. ve üzeri döneme sahip bütün öğrencilerimiz (aktif , donuk ,silik )katılabilecektir. Açıklamalar web sayfamızdan yapılacak olup şimdiden öğrencilerimize duyurulabilir . Sınav, değerlendirmelerinin hızlı yapılabilmesi ün. kazanmış öğrencilerimizin işlemlerinin 7 kasım 2014 tarihine kadar yetişmesi için sadece ANKARA da yapılacaktır.

Kullanıcı avatarı
muratpek
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen muratpek » 09 Eki 2014, 18:54

mustafa616263 yazdı:İKİNCİ EK SINAV: Özellikle üniversite kazanmış ancak mezun olamayan öğrencilerimiz düşünülerek 19 ekimde 2.bir ek sınav olacaktır. Bu sınavın başvuruları 13-14 ekimde alınacaktır. Bu sınava 24 krediye kadar eksiği olan 8. ve üzeri döneme sahip bütün öğrencilerimiz (aktif , donuk ,silik )katılabilecektir. Açıklamalar web sayfamızdan yapılacak olup şimdiden öğrencilerimize duyurulabilir . Sınav, değerlendirmelerinin hızlı yapılabilmesi ün. kazanmış öğrencilerimizin işlemlerinin 7 kasım 2014 tarihine kadar yetişmesi için sadece ANKARA da yapılacaktır.

KİNCİ EK SINAV: Özellikle üniversite kazanmış ancak mezun olamayan öğrencilerimiz düşünülerek 19 ekimde 2.bir ek sınav olacaktır. BU SINAVA YÜZ YÜZE EĞİTİM DERSİNDEN KALAN ÖĞRENCİLERİMİZ DE BAŞVURABİLECEK. Bu sınavın başvuruları 13-14 ekimde alınacaktır. YÜZ YÜZ EĞİTİM DERSLERİNDEN BAŞARISIZ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN SINAVI 17 EKİM CUMA GÜNÜ YÜZ YÜZE EĞİTİM ALDIKLARI OKULLARDA YAPILACAKTIR. Bu sınava 24 krediye kadar eksiği olan 8. ve üzeri döneme sahip bütün öğrencilerimiz (aktif , donuk ,silik )katılabilecektir. Açıklamalar web sayfamızdan yapılacak olup şimdiden öğrencilerimize duyurulabilir . Sınav, değerlendirmelerinin hızlı yapılabilmesi ün. kazanmış öğrencilerimizin işlemlerinin 7 kasım 2014 tarihine kadar yetişmesi için sadece ANKARA da yapılacaktır.
o fake sayfayımı güvenecez
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Mesaj gönderen TheRummer » 09 Eki 2014, 21:02

muratpek yazdı:
mustafa616263 yazdı:İKİNCİ EK SINAV: Özellikle üniversite kazanmış ancak mezun olamayan öğrencilerimiz düşünülerek 19 ekimde 2.bir ek sınav olacaktır. Bu sınavın başvuruları 13-14 ekimde alınacaktır. Bu sınava 24 krediye kadar eksiği olan 8. ve üzeri döneme sahip bütün öğrencilerimiz (aktif , donuk ,silik )katılabilecektir. Açıklamalar web sayfamızdan yapılacak olup şimdiden öğrencilerimize duyurulabilir . Sınav, değerlendirmelerinin hızlı yapılabilmesi ün. kazanmış öğrencilerimizin işlemlerinin 7 kasım 2014 tarihine kadar yetişmesi için sadece ANKARA da yapılacaktır.

o fake sayfayımı güvenecez
Fake sayfa değil,aöl ile bağlantısı olan tek sayfa orası ve orada yazılan ne durum olursa olsun aöl websayfasında yazıyor ertesi gün. ;)
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 09 Eki 2014, 21:20

Eğer sayfada yazanlar doğruysa, yüz yüze eğitimden kalan MAÖL öğrencileri için büyük müjde olur. Alttan dersi kalan meslek liseliler MAÖL sitesini takip edin sürekli...

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Mesaj gönderen TheRummer » 09 Eki 2014, 21:22

emrahk yazdı:Eğer sayfada yazanlar doğruysa, yüz yüze eğitimden kalan MAÖL öğrencileri için büyük müjde olur. Alttan dersi kalan meslek liseliler MAÖL sitesini takip edin sürekli...
Abi sayfayı bayağıdır takip ediyorum.Bugüne kadar yazmış oldukları herşey çıktı. Aöl ile bağlantısı olan tek facebook sayfası %99 gözüyle bakabilirsin.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 09 Eki 2014, 21:24

TheRummer yazdı:
emrahk yazdı:Eğer sayfada yazanlar doğruysa, yüz yüze eğitimden kalan MAÖL öğrencileri için büyük müjde olur. Alttan dersi kalan meslek liseliler MAÖL sitesini takip edin sürekli...
Abi sayfayı bayağıdır takip ediyorum.Bugüne kadar yazmış oldukları herşey çıktı. Aöl ile bağlantısı olan tek facebook sayfası %99 gözüyle bakabilirsin.
Öyle ise çok iyi. Birkaç arkadaş vardı ilk ek sınavda meslek derslerinden yapılan sınavı kaçıran. Bu sınavı kaçırmasınlar bari...

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
muratpek
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen muratpek » 13 Eki 2014, 14:51

acıklandı hepimiz Ankara yenimahallede sınava gireceğiz sınav yerlerimiz çarşamba veya perşembe günü belli olacak sınav pazar saat:9:30 'Da
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön