hala mezuniyet incelemesi diyor normal mi?
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.
- lokman
- Çırak
- Konum: Mezun - Mesleki Açık Öğretim Lisesi Bilişim Teknolojileri/Web Programcılığı
Re: hala mezuniyet incelemesi diyor normal mi?
kaç gün geçti ve okul numaranın ilk 3 hanesi nedir 210 ise normal değil 211 ve üstü ise bekle ünv kazanmışsan bugun yarın belli olucak
Başaramayacağın Hiç Birşey Yoktur Yeterki İste
hocam bende ''MEZUNİYET İNCELEMESİNDE OLAN ÖĞRENCİ , mezun olduğu anlamına gelmemektedir. Mezun olup olmadığınızın incelenmesi için, Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırırken teslim etmiş olduğunuz tasdikname ve öğrenim belgesi / başarı durum belgesinin kayıt yaptırdığınız okulca veya tarafınızca Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne ulaştırılması gerekmektedir..!'' şeklinde bi yazı çıkıyo 2 haftadır böyle.düzelir mi diyosun 1 kaç günelokman yazdı:kaç gün geçti ve okul numaranın ilk 3 hanesi nedir 210 ise normal değil 211 ve üstü ise bekle ünv kazanmışsan bugun yarın belli olucak
- lokman
- Çırak
- Konum: Mezun - Mesleki Açık Öğretim Lisesi Bilişim Teknolojileri/Web Programcılığı
öyle umuyorum bi kaçgüne düzelir (halk eğitime gidip dosyalşarımı yolladınızmı diye sormanda fayda var
)

Başaramayacağın Hiç Birşey Yoktur Yeterki İste
210'da alakası ne?Ne yapmam gerekiyor açar mısınız biraz?lokman yazdı:kaç gün geçti ve okul numaranın ilk 3 hanesi nedir 210 ise normal değil 211 ve üstü ise bekle ünv kazanmışsan bugun yarın belli olucak
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.