Zorunlu Dersler HK.

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Zorunlu Dersler HK.

Mesaj gönderen Dersatatürk » 12 Eki 2014, 01:31

Merhaba arkadaşlar . Merak ettiğim birşey var . AÖL ' de zorunlu derslerde bir ara ve ya hala süremekte olan Milli Güvenlik 1 - 2 var mıydı . Geçmiş sınavlarda benim haberim olmadan ailemden bazı fikri zihniler kayıt yenileme yapmış otamatik sistem seçmiş şimdi dur bir bakayım su girmediğim sınavlarda hangi dersler var diye ona farkettim . Birde ben 9 . Sınıfta iken örgünde Fizik dersini verdim mi hatırlayamıyorum . Kendime bir plan yaptım bir yol çizdim ve bunun için çalışıp duruyorum şimdi bir hata olup mezun incelemesinde sonradan zorunlu ders eklenmesinden endişe duyuyorum . Sizce böyle birşey olabilir mi ? Birde geçen sınavımda bir arkadaşla tanıştım muhabbet esnasında insanların zor mezun olduğu için krediyi düşürüceklerini söyledi doğrumudur sizce yoksa asparagas diye tabir ettigimiz haberlerden birimidir ?

Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: Zorunlu Dersler HK.

Mesaj gönderen Doçent » 12 Eki 2014, 13:05

benim bildiğim milli güvenlik dersinin kalktığı zorunlu dersler bölümünde yoktu seçmeliler arasında hiç görmedim :43:

fizik dersini vermediysen çıkabilir karşına belli olmaz...

ders notu 50 olduğuna göre kredinin 192 den aşağıya çekilmesi pek ihtimal dahilinde değil :43: talep çok olunca kolaylaştırmaktan ziyade zorlaşır aöf fakülteleri bile kontenjanlı hale geldi :26:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Re: Zorunlu Dersler HK.

Mesaj gönderen Dersatatürk » 12 Eki 2014, 15:47

Blueberry yazdı:benim bildiğim milli güvenlik dersinin kalktığı zorunlu dersler bölümünde yoktu seçmeliler arasında hiç görmedim :43:

fizik dersini vermediysen çıkabilir karşına belli olmaz...

ders notu 50 olduğuna göre kredinin 192 den aşağıya çekilmesi pek ihtimal dahilinde değil :43: talep çok olunca kolaylaştırmaktan ziyade zorlaşır aöf fakülteleri bile kontenjanlı hale geldi :26:
Anladım peki nerden ögrenebilirim fizigi verip veremediğimi ... Öyle bir sorun var mı yok mu cözümü var mı dır ?
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

“Sınavlar” sayfasına dön