Herkese merhabalar yarın sabahkı sınava bugün başladım calısmaya son 3 donemın cıkmıs sorularını cozuyorum 7 dersten gırıcem 5 dersi verirsem mezun olabılıyorum 16 krediye ihtiyacım var
Dersler ;
Seçmeli ing 3-4-5-6 (4X4=16 kredi)
Seçmeli Ç.Tarihi -2 (4 kredi)
YABANCI DİL 6 ORTAK (2 KREDİ)
TARİH 4- ORTAK MUAF (2 KREDİ)
TOPLAMDA 24 KREDİ
TÜM DERSLERİN SABAH 9 DA BAŞLADIM 2 DERSİM TEK KALDI SON 3 DONEM + EK SINAV CIKMIS SORULARINI COZUYORUM ÇOK FAZLA BİLGİM YOK İNGİLİZCE HAKKINDA SİZCE YETERLİ OLUCAKMIDIR AKSAMA KADAR SUREKLI BOYLE DEVAM EDICEM BUGUN .
2. EK SINAV SON SAATLER
-
- Uzman
Re: 2. EK SINAV SON SAATLER
Hepinize yarın Allah zihin açıklığı versin. Bugün son çalışmalarınızı sıkı yapın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Amin.Çok emeğiniz var üstümde sayın emrahk yıllardır kahrımı sorunlarımı çektiğiniz için size teşşekkürü bir borç bilirim Allah sizden razı olsun inşallah .
Düşüncelerin için ben teşekkür ederim. Sınavdan mutlu çıkarsın umarım...tiavonq yazdı:Amin.Çok emeğiniz var üstümde sayın emrahk yıllardır kahrımı sorunlarımı çektiğiniz için size teşşekkürü bir borç bilirim Allah sizden razı olsun inşallah .
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk