Lütfen yardımlarınızı bekliyorum Bir bakarmısınız ?

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
SheriffPaul

Lütfen yardımlarınızı bekliyorum Bir bakarmısınız ?

Mesaj gönderen SheriffPaul » 23 Eki 2014, 01:12

Merhabalar herkese öncelikle Malesef hayat şartlarından dolayı haylazlıklardan dolayı lise hayatım bitti.Bende bunun için AÖL yazıldım hemen derslerimi verip ilk amacım mezun olmak üniversite kazanmak ıstıyorum. Ve sizlerden istediğim yardım şudur.
Nasıl bir şekilde çalışma PLANI yapabilirim sitede yayınlanan ders notlarına çalışıp internettende çıkmış Soruları çözsem yararlı olurmu gerçekten başarı sağlayabilirmiyim ???? veya nasıl bir plan yapmalıyım şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için

Kullanıcı avatarı
nail
Yardımcı Uzman

Re: Lütfen yardımlarınızı bekliyorum Bir bakarmısınız ?

Mesaj gönderen nail » 23 Eki 2014, 01:34

Benim yaptığım sistemi anlatayım sana seçtiğin derslerden kendine haftalık ders programı ayarla bütün mesele derslere odaklanmak ve onları vermek için çalışmak ışte o zaman başarılı oluyorsun ben son iki sınavda 24 ders verdim ve Allaha şükür bitirmeme 4 kredi kaldı kendini hiç kasıma sınav sitresi ne hiç grme sadece derslerine düzenli ve odaklı bir şekilde çalış kitaplara ek olarak online test ve test kitaplarında ki testleri çöz Allahın izni ile hiç zorlanmadan gecersin. . :nazarlik:
Mesleki açık lise / Muhasebe Finansman / Ortak seçmeli ders kalmadı mezun, staj bekliyorum / Dönem 8

Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı

Ö.Asaf

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön