Ne yapıyorsunuz. ?
-
- Acemi
Re: Ne yapıyorsunuz. ?
bizim buralarada kış geldi yapraklar döküldü diplomamız yoldakeremseyhan yazdı:Ne Yapıyorsunuz bakalım benim lise bitti ünv deye gidiyorum siz.[/quo
Ebru93 yazdı:Bizimde bitti diploma bekliyoruz

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Ben ygs'ye hazırlanıyorum, daha aol sınavı var, ehliyet sınavına girmeyi düşünüyorum nasıl yapacam bilmiyorum
Allah bana kolaylık versin

Ygs konularına internetten bakıyorum ama yazılan konular doğrumu yani önümüzdeki ygs sınavı içinde mi geçerli yoksa daha yayınlanmadı mı yenisi?
ADALET
-
- Acemi
Herkes Birşeyle mücadele ediyo. ama şunu söylim ünv zor
lise yi özlemedim desem yalan olur. diplomalar kasım sonunda geliyo herkesin ki aynı zamanda geliyor. 

Hepsi bir anda zor olmaz mı?htc-directioner yazdı:Ben ygs'ye hazırlanıyorum, daha aol sınavı var, ehliyet sınavına girmeyi düşünüyorum nasıl yapacam bilmiyorum
ADALET
Aklıma Esmeray'ın gel teskere şarkısı geldi durumumuza tam oturdu:)Blueberry yazdı:bizim buralarada kış geldi yapraklar döküldü diplomamız yoldakeremseyhan yazdı:Ne Yapıyorsunuz bakalım benim lise bitti ünv deye gidiyorum siz.[/quo
Ebru93 yazdı:Bizimde bitti diploma bekliyoruz
ADALET
kolay birşey hayatta yok açıktan okuyorum bunun zorluğu daha başka tabi sadce dersler değil devam eden bir hayatımızda var...Allah kimseye çekemeyeceği yük vermezmişkeremseyhan yazdı:Herkes Birşeyle mücadele ediyo. ama şunu söylim ünv zorlise yi özlemedim desem yalan olur. diplomalar kasım sonunda geliyo herkesin ki aynı zamanda geliyor.

-
- Acemi
aöf soruları çıkmış sorulardan çıkmıyor muBlueberry yazdı:kolay birşey hayatta yok açıktan okuyorum bunun zorluğu daha başka tabi sadce dersler değil devam eden bir hayatımızda var...Allah kimseye çekemeyeceği yük vermezmişkeremseyhan yazdı:Herkes Birşeyle mücadele ediyo. ama şunu söylim ünv zorlise yi özlemedim desem yalan olur. diplomalar kasım sonunda geliyo herkesin ki aynı zamanda geliyor.

kerem normal de zor olabilir ama açıktan okumakta kolay değil tamam mı
üstelik biz para veriyoruz

üstelik biz para veriyoruz

Ben 2.ek sınavla mezun oldum şimdi matematikten özel ders alıp öss sınavına hazırlanmayı düşünüyorum bakalım matematik hocam 2 ayda temeli hallederiz dedi ama bilmiyorum hocam 40 soruda 30 tane net yaparsın dedi ama ben pek emin değilim kendimden çünkü matematik temelim yok hiç
ama başarabilirim diğer derslerim çok iyi çünkü