hayalim bir törenle almaktı ama

darısı diploma yolu bekleyen arkadaşlara

saol canımEbru93 yazdı:Âmin şimdiden hayırlı olsun:)
çıkma belgesi ben aldığım için ödemem gerekmiyor ama giderim isterler mi orası muamma ne yapcakları belli olmazAngeL yazdı: Gözünaydin Blueberry. Benim de gönderilmis asagi kisimda diploma harci dekontu diyor, aöl bürosu da kalkti demisti. Bankaya diploma harci mi diyecegiz yoksa kayit yenilemedeki gibi ATMden mi ödeme yapilacak acaba bilgin var mi?
Blueberry yazdı:çıkma belgesi ben aldığım için ödemem gerekmiyor ama giderim isterler mi orası muamma ne yapcakları belli olmazAngeL yazdı: Gözünaydin Blueberry. Benim de gönderilmis asagi kisimda diploma harci dekontu diyor, aöl bürosu da kalkti demisti. Bankaya diploma harci mi diyecegiz yoksa kayit yenilemedeki gibi ATMden mi ödeme yapilacak acaba bilgin var mi?![]()
sözde diploma harcı kalktı ama ne yap biliyor musun önce diplomayı alcağın yeri ara sor ona göre para yatıratm yada vezne onuda sormuş olursun
Blueberry yazdı:aynen bende izmit merkeze gideceğim sanki buraya gönderselerdi ne olurdu
ben arayıp sorduğumda gerçi adresi sormuştum ama belirtmiştim diploma almaya gelcem gelmedi diplomalar denmediAngeL yazdı:Aradim sordum, diploma henüz ellerine ulasmamis öyle dediler.)
saol...REHBER yazdı:Hayırlı olsun Fadime abla
saol semih...alırsında işte biraz her işte olduğu gibi uğraştırcaklarsem1h2612 yazdı:hayırlı olsun bende 1. ek sınavda mezun oldum Allah bilir ne zaman gelir aöl nin işlerinde hep bir aksilik çıkıyor nedensediplomayı da alamıcam diye korkuyorum
Ben de gidecektim ya , iyi ki aramisim. Zaten aöl de sorunsuz bir sey olmuyor. Kesin bir sorun cikacak. Sorun yoksa bile yaratiyorlar.Blueberry yazdı:ben arayıp sorduğumda gerçi adresi sormuştum ama belirtmiştim diploma almaya gelcem gelmedi diplomalar denmediAngeL yazdı:Aradim sordum, diploma henüz ellerine ulasmamis öyle dediler.)
sonra öğrenci sayfasına diploma nerede izmitte yazıyordu
bugun boşuna gidip boşuna geri döndüm
![]()
neymiş yoldaymış diplomalarhani perşembeden itibaren alınıyordu
evet o sorun yoksa bile yaratıyorlar lafına katılıyorumAngeL yazdı:Ben de gidecektim ya , iyi ki aramisim. Zaten aöl de sorunsuz bir sey olmuyor. Kesin bir sorun cikacak. Sorun yoksa bile yaratiyorlar.Blueberry yazdı:ben arayıp sorduğumda gerçi adresi sormuştum ama belirtmiştim diploma almaya gelcem gelmedi diplomalar denmediAngeL yazdı:Aradim sordum, diploma henüz ellerine ulasmamis öyle dediler.)
sonra öğrenci sayfasına diploma nerede izmitte yazıyordu
bugun boşuna gidip boşuna geri döndüm
![]()
neymiş yoldaymış diplomalarhani perşembeden itibaren alınıyordu
![]()