Aramızda Beş Yaş Var
Aramızda Beş Yaş Var
Merhaba ben bu sene cumhuriyet üniversitesini kazandım. Aöl mezunuyum. Üniversiteye 3-4 sene geç başladım. Sınıfımda bir kıza aşık oldum ama aramızda tam 5 yaş var. Aradaki yaş farkından dolayı da ona açılamıyorum. Ben görünüş itirabiyle de yaşımdan 3 yaş kadar büyük gösteriyorum. Bundan ve çevrede görenlerinde acayip bakışlarına ve konuşmalarına şahit olmamak için açılamıyorum. Onun bakışlarından da bana karşı boş olmadığını anlıyorum. Uzun zaman sonra ilk defa aşık oldum ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Sussam gönül razı değil, konuşsam ayrı bir dert.
Burada konuşacak kimsem olmayınca dertleşeyim istedim.
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
Re: Aramızda Beş Yaş Var
Konuşmak sürümcemede bırakmaktan iyidir.Yakzan yazdı:Merhaba ben bu sene cumhuriyet üniversitesini kazandım. Aöl mezunuyum. Üniversiteye 3-4 sene geç başladım. Sınıfımda bir kıza aşık oldum ama aramızda tam 5 yaş var. Aradaki yaş farkından dolayı da ona açılamıyorum. Ben görünüş itirabiyle de yaşımdan 3 yaş kadar büyük gösteriyorum. Bundan ve çevrede görenlerinde acayip bakışlarına ve konuşmalarına şahit olmamak için açılamıyorum. Onun bakışlarından da bana karşı boş olmadığını anlıyorum. Uzun zaman sonra ilk defa aşık oldum ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Sussam gönül razı değil, konuşsam ayrı bir dert.
en fazla alacağın cevap; "Hayır" olur.
daha önceden konuşup en başından ne olur ne olmaz diye büyütmesen iyidi fakat sıkna canını arada 15-20 yaş olnadığı sürecede sıkıntı yok, anlaşıyorsa 25 yaş fark olsada olur

Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Madem kızda boş değil bence açılmasın. Ayrıca genelde kızlar kendinden büyük erkeklerden hoşlanır. 5 yaş az değil ama çokta değil, yaşı kafana takma uygun anı bekle ve onu sevdiğini söyle. Kızında bakışları boş değildir herhalde oldu bu iş. 

- yeşil gözlü
- Uzman
yaşın ne önemi var gönüller bir olunca benim üniversite demek çok güzel ya

Kişinin geleceğe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır.
Maxwel
Maxwel
kardeş sen ne yap biliyor musun sınıfa gir kıza ümit besenden bana abi deme şarkısını dinlet http://www.youtube.com/watch?v=SGzJNNQ0qn0
5 yaşta ne var? Onun da sana boş olmadığını anlamışsın hazır, git cesaretini topla ve açıl. Ucunda ölüm yok ya, kabul ederse üniversiteli aşıklar olarak mutlu olursunuz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk yazdı:5 yaşta ne var? Onun da sana boş olmadığını anlamışsın hazır, git cesaretini topla ve açıl. Ucunda ölüm yok ya, kabul ederse üniversiteli aşıklar olarak mutlu olursunuz...
ver gazııııı ver gazııııııııııııı emrah

kimse kimseye bir şey söylemesin arkadaşım. su yolunu bulur.
ha bir de; bekara karı boşamak kolay tabii. seviyorsan git konuş'muş

- rüfeyde
- Doçent
Eşimle aramda 8 yaş var ve bence daha küçük olsa anlasamazdık
erkekler biraz geç olgunlasıyor o yüzden biraz buyuk olması iyidir bence kızda böyle düşünüyordur git söyle
hadi hayırlısı 

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
herkes olumlu yaklaşmış ama tecrübeli biri olarak yaş farkı erkeğe göre olmayabilir ama bir bayan için önemlidir
kaldı ki üniversite aşklarından hiçbir sonuç alınamaycağını bilen bir kız kendinden küçük birinin üni ortamının getirdiği kolaycılığın adı altında belki kabul etsede uzun solukta bu yolun çıkmaz sokak oldunu anlayıp
tak sepeti koluna herkes kendi yoluna diycektir
çok mu karamsar oldu

çok mu karamsar oldu

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Seviyorsan git konuş tabi ki. Sen hiç aşk yaşamadın mı? Iki kişi nasıl tanışır, gaybdan bir ses gelip "filanca ile çıkmaya başla" mı deniyor iki tarafın kulağına? Beğendiğin birine şartlar uygun olunca gider açılırsın. Başka ne yapacaksın?nemesis yazdı:kimse kimseye bir şey söylemesin arkadaşım. su yolunu bulur.
Tabi zihniyet hayatta kimseyle flört etmeden, günü gelince görücü usulüyle evlenmeyi kabul ediyorsa bilemem. Ama üniversite okuyan kişilere bunu kabul ettiremezsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Bana göre çok zor bir iş bu,blueberry arkadaşımızın dediği gibi bayanlar kendinden küçük erkeklere fazla önem vermiyorlar ki Buda 1 yaş değil 5 yaş varmış.Tabi her insan aynı olmaz yine de bir dene,içinde kalacağına ama sırf bakıyor diyede hoşlanıyor anlamına gelmez bazıları sen bakıyorsun diyede bakıyor:)
ADALET
Sanırım ortada bir kavram kargaşası var. Yakzan, sen mi 5 yaş büyüksün o mu?..
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Ahahaha muhabbetinize sesli güldüm. Yakzan kardeşim böyle kapris hayallere kapılma. Üniversiteni bitir ondan sonra aşk meşk işine gir.
'' İlk hedefin üniversiteyi bitirmektir, ileri! .."
'' İlk hedefin üniversiteyi bitirmektir, ileri! .."