Arkadaşlar ilk ek sınavda mezun oldum öğrenci girişi yaptığımda diplomalar gönderilmedi yazıyordu.Şuan sisteme giriş yaptığımda şöyle bir uyarı yazısı çıkıyor ;
DİPLOMA NOSU ALMIŞ GENEL LİSE ÖĞRENCİLERİ Durumunda Olan Öğrencilerin Sisteme Giriş Yetkileri Yoktur..!
Diplomam halk eğitime gönderilmiş anlamına mı geliyor bu duyurular da ek sınavdan mezun olanlara dair bir duyuru bulamadım nasıl öğrenebilirim ?
Şimdiden teşekkürler...
1. ek sınavdan mezun olanların diplomaları
Re: 1. ek sınavdan mezun olanların diplomaları
1. ek sınavında diplomaları gönderildi gelecek hafta alabilirsin...sisteme aslında giriş oluyordu ben çoğu kez girdim diploma nosu almış biri olaraktan ...
tabi sistemde nerde olduğunu görmen için girmen gerek eğer yine aynı hata olursa halk eğitimi arayıp sor
tabi sistemde nerde olduğunu görmen için girmen gerek eğer yine aynı hata olursa halk eğitimi arayıp sor

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
sanırım bahçelievlere gelecekmiş diploma nosunu nereden alıyoruz ?
İYİLER İLK GÖRÜŞTE TANINMAZ
diploma nosu alınmıyor sanırım o sadce çıkma belgesi yada mezuniyet için önceden belge alanlar için diploma nosu almış diye geçerli...tabi yanılma payımda varvirgin yazdı:sanırım bahçelievlere gelecekmiş diploma nosunu nereden alıyoruz ?
senin yapman gereken birşey yok bahçelivlere git ve diplomanı al

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.