9 Sınıf İlk Sınav
-
- Yardımcı Asistan
9 Sınıf İlk Sınav
Merhaba arkadaşlar bu aralar çok soru soruyorum kusura bakmayın çok meraklıyımdır yapacağım şeyde hata istemem bu yüzden soruyorum şimdi 9 sınıf ilk sınavı 3-4 ocakta olduğu açıklandı ama şimdi ben 3'ündemi sınava giricem yoksa 4'dündemi anlamadım yardımcı olurmusunuz ?
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: 9 Sınıf İlk Sınav
Sınavlar 3 . Oturumdan oluşmaktadır .
3 Ocak Cumartesi Günü Sabah 1 . Oturum
3 Ocak Cumartesi Günü Öğle 2 . Oturum
4 Ocak Cumartesi Günü Sabah 3 . Oturum
Sınav giriş belgen açıklandığında hangi derslerden hangi oturumlarda gireceğin belli olacak . Büyük ihtimalle 3 oturumda'da giriceksin ve bu oturumlarda farklı derslerden sınav olacan .
Örnek : Dil ve Anlatım 1 diyelim 1 Oturumda , Edebiyat 2 diyelim 2 . Oturumda başka bir ders 3. oturumda bunlar sınav giriş belgende yazıcak . Umarım anlatabilmişimdir .
3 Ocak Cumartesi Günü Sabah 1 . Oturum
3 Ocak Cumartesi Günü Öğle 2 . Oturum
4 Ocak Cumartesi Günü Sabah 3 . Oturum
Sınav giriş belgen açıklandığında hangi derslerden hangi oturumlarda gireceğin belli olacak . Büyük ihtimalle 3 oturumda'da giriceksin ve bu oturumlarda farklı derslerden sınav olacan .
Örnek : Dil ve Anlatım 1 diyelim 1 Oturumda , Edebiyat 2 diyelim 2 . Oturumda başka bir ders 3. oturumda bunlar sınav giriş belgende yazıcak . Umarım anlatabilmişimdir .
- rüfeyde
- Doçent
Fazla merak iyi değil
Şaka tabi şimdi sınavlar 3 otorumda oluyor yani şöyle
3 Ocak cumartesi sabah 1. oturum öğleden sonra 2.oturum
4 Ocak pazar sabah 3. oturum ile sona erecek
Derslerine bağlı olarak bu oturumlara gireceksin onuda şöyle öğrenebilirsin. Geçmiş dönem sorularına bak seçtigin dersler hangi oturumda ise aynen o şekilde gireceksin Misal ben Dil ve anlatım 7 seçtim 1.oturumda bu dersten sınav olacagım gibi..

Şaka tabi şimdi sınavlar 3 otorumda oluyor yani şöyle
3 Ocak cumartesi sabah 1. oturum öğleden sonra 2.oturum
4 Ocak pazar sabah 3. oturum ile sona erecek
Derslerine bağlı olarak bu oturumlara gireceksin onuda şöyle öğrenebilirsin. Geçmiş dönem sorularına bak seçtigin dersler hangi oturumda ise aynen o şekilde gireceksin Misal ben Dil ve anlatım 7 seçtim 1.oturumda bu dersten sınav olacagım gibi..
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
- rüfeyde
- Doçent
Önce ben yazacaktım !!!!!!! 

- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Olsun arkadaş iki kere okur daha iyi anlar .rüfeyde yazdı:Önce ben yazacaktım !!!!!!!

- rüfeyde
- Doçent
Dersatatürk yazdı:Olsun arkadaş iki kere okur daha iyi anlar .rüfeyde yazdı:Önce ben yazacaktım !!!!!!!

Sende ygs ye hazırlanıyordun nasıl gidiyor ben Fem smetri yayınlarnınkonu anlatımlı kitabını aldım sen ne yaptın ?
- Dersatatürk
- Uzman Doktor

Şu ders yoğunluğundan dolayı hiç bir şey alamadım . Bu kadar sözel ders seçtiğime çok pişmanım ama 35 kredilik dersi 30 kredilik seçtiğimden hepsinden gecicem kafayı taktım şu sınav geçsin bende çalışmaya başlıcam ygs ve lys 'ye . Siz memnun musunuz kitaptan . Bende körfez ve ya fem düşünüyordum zaten ama .
-
- Yardımcı Asistan
peki sınav giriş belgemi nerden alıcam ?
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Öğrenci giriş belgeni öğrenci sisteminden son bir hafta kala alıcaksın sana verilen öğrenci numaran ve şifren ile giriş yapıyorsun son bir hafta kala sol tarafta sekmelerde sınav giriş belgesi olarak yayınlanıcak . adresde bu zaten biliyorsundur ders seçimi yaptığın adres http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx
- rüfeyde
- Doçent
Haftaya açıklanır aöl sitesinden ögrenci girişi yapacaksınYunusEmre53 yazdı:peki sınav giriş belgemi nerden alıcam ?
http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx
bu linkten orada sınav giriş belgesi diye yazacak zaten onu yazıcıdan cıkartıcaksın

- rüfeyde
- Doçent
Dersatatürk yazdı:Öğrenci giriş belgeni öğrenci sisteminden son bir hafta kala alıcaksın sana verilen öğrenci numaran ve şifren ile giriş yapıyorsun son bir hafta kala sol tarafta sekmelerde sınav giriş belgesi olarak yayınlanıcak . adresde bu zaten biliyorsundur ders seçimi yaptığın adres http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx

- rüfeyde
- Doçent
aynen bende 14 ders seçtim biri haric digerlerine çok çalıştım bu ıkı gündür değişiklik olsun kafam rahatlasın diye alıgım kitAPtan konu anlatımlarına göz gezdiriyorum ygs olunca farklı bi heyecan oluyo calısırkenDersatatürk yazdı:
Şu ders yoğunluğundan dolayı hiç bir şey alamadım . Bu kadar sözel ders seçtiğime çok pişmanım ama 35 kredilik dersi 30 kredilik seçtiğimden hepsinden gecicem kafayı taktım şu sınav geçsin bende çalışmaya başlıcam ygs ve lys 'ye . Siz memnun musunuz kitaptan . Bende körfez ve ya fem düşünüyordum zaten ama .

kitaba gelince ben bir kırtasiyeye gidip iki üç kitabı inceledim fem simetri konu anlatımında daha açık geldi aldım şuanlık memnunum ama kız kardesım 3 sene önce girdi ygs ye bugun konustuk güvenderden al diyor yaprak test soru bankası alma felan dedi bu kitap bitsin onlara bakıcam

- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Anladım olmadı ikisini'de alalım bir şey kaybetmeyiz . Kaybetmeyiz derken fem in simterisini kaça aldın acep.rüfeyde yazdı:aynen bende 14 ders seçtim biri haric digerlerine çok çalıştım bu ıkı gündür değişiklik olsun kafam rahatlasın diye alıgım kitAPtan konu anlatımlarına göz gezdiriyorum ygs olunca farklı bi heyecan oluyo calısırkenDersatatürk yazdı:
Şu ders yoğunluğundan dolayı hiç bir şey alamadım . Bu kadar sözel ders seçtiğime çok pişmanım ama 35 kredilik dersi 30 kredilik seçtiğimden hepsinden gecicem kafayı taktım şu sınav geçsin bende çalışmaya başlıcam ygs ve lys 'ye . Siz memnun musunuz kitaptan . Bende körfez ve ya fem düşünüyordum zaten ama .![]()
kitaba gelince ben bir kırtasiyeye gidip iki üç kitabı inceledim fem simetri konu anlatımında daha açık geldi aldım şuanlık memnunum ama kız kardesım 3 sene önce girdi ygs ye bugun konustuk güvenderden al diyor yaprak test soru bankası alma felan dedi bu kitap bitsin onlara bakıcam
- rüfeyde
- Doçent
İki konu anlatımlısına gerek yok zaten konu anlatımında simetri iyi bence soru bankası yada yapak testte çeşitleri kullanabilirizDersatatürk yazdı:Anladım olmadı ikisini'de alalım bir şey kaybetmeyiz . Kaybetmeyiz derken fem in simterisini kaça aldın acep.rüfeyde yazdı:aynen bende 14 ders seçtim biri haric digerlerine çok çalıştım bu ıkı gündür değişiklik olsun kafam rahatlasın diye alıgım kitAPtan konu anlatımlarına göz gezdiriyorum ygs olunca farklı bi heyecan oluyo calısırkenDersatatürk yazdı:
Şu ders yoğunluğundan dolayı hiç bir şey alamadım . Bu kadar sözel ders seçtiğime çok pişmanım ama 35 kredilik dersi 30 kredilik seçtiğimden hepsinden gecicem kafayı taktım şu sınav geçsin bende çalışmaya başlıcam ygs ve lys 'ye . Siz memnun musunuz kitaptan . Bende körfez ve ya fem düşünüyordum zaten ama .![]()

-
- Yardımcı Asistan
Sınav saati felan herşey giriş belgesinde yazıcak dimi birde sınava giriş için neler gerekli kurallar varmı ?