Yeni Yıl Dilekleriniz ?
Yeni Yıl Dilekleriniz ?
Evet arkadaşlar Yaradanın bize görmeye nasip ettiği bu yeni nice yılı nice dileklerle süslemek gerek öyle değil mi ? Dileklerimiz nelermis bakalım ? 

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Yeni Yıl Dilekleriniz ?
ben YGSyi kazanmak istiyoruuum
İnşallah kazanırım
İnşallah kazanırım

- rüfeyde
- Doçent
Yeni yıldan dilegim yok Allahımdan isteğim var hakkımdaki tüm hayırlı dualarımı kabul eylesin

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Hayırlı bir yol arkadaşı istiyorum.
Umarım çok güzel puanlarla gelir bizi mutlu edersin ablacımhtc-directioner yazdı:ben YGSyi kazanmak istiyoruuum
İnşallah kazanırım
Umarım ablam benim bence çok makul bir istek umarım gönlünce olurrüfeyde yazdı:Yeni yıldan dilegim yok Allahımdan isteğim var hakkımdaki tüm hayırlı dualarımı kabul eylesin![]()

Eminim senin gibi seni sevecek hos bir bayanla evlenecek mutlu mesut yaşayacaksın dualarim seninleRehber yazdı:Hayırlı bir yol arkadaşı istiyorum.

Ablacım beraber dua ediyor ve bu illetten beraber kurtuluyoruz merak etmetebessümm yazdı:matematikten kurtulmak istiyorum![]()
![]()

inşallah benim daha 2 tane varCartenza yazdı:Ablacım beraber dua ediyor ve bu illetten beraber kurtuluyoruz merak etmetebessümm yazdı:matematikten kurtulmak istiyorum![]()
![]()
![]()
![]()

Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
Dönem:8
<3mezun<3

Benimde 2 tane var ablacımtebessümm yazdı:inşallah benim daha 2 tane varCartenza yazdı:Ablacım beraber dua ediyor ve bu illetten beraber kurtuluyoruz merak etmetebessümm yazdı:matematikten kurtulmak istiyorum![]()
![]()
![]()
![]()

Benim bu yıl isteklerim tabi önce sağlık ve huzur daha sonra da öğretmen olarak KPSS'de atanmak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Umarım tüm dilekleriniz bir bir gerçekleşiremrahk yazdı:Benim bu yıl isteklerim tabi önce sağlık ve huzur daha sonra da öğretmen olarak KPSS'de atanmak...

- rüfeyde
- Doçent
Aminn canım hepimizin gönlündeki hayırlı olanları Rabbim versinCartenza yazdı:Umarım ablam benim bence çok makul bir istek umarım gönlünce olurrüfeyde yazdı:Yeni yıldan dilegim yok Allahımdan isteğim var hakkımdaki tüm hayırlı dualarımı kabul eylesin![]()

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
İnşallah herkesin tüm dileklerinin gerçek olduğu bir yıl olur...Cartenza yazdı:Umarım tüm dilekleriniz bir bir gerçekleşiremrahk yazdı:Benim bu yıl isteklerim tabi önce sağlık ve huzur daha sonra da öğretmen olarak KPSS'de atanmak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk