Merhaba arkadaşlar,
Bugün YGS başvurumu yaptım verilen şifreyle sisteme girdim ancak sistemde diploma puanım yazıyor. Şuan son senem ve 2 sınava daha gireceğim.ÖSYM'yi aradığımda bağlı olduğunuz okuldan düzeltme yapınız dediler. Bilginiz varsa daha ayrıntılı anlatabilir misiniz ?
YGS Başvurusunda Diploma Puanı Sorunu
Re: YGS Başvurusunda Diploma Puanı Sorunu
Benim başıma aynı şey geldi ama puanim güzel yaa değiştirmesinlerfatihemin yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Bugün YGS başvurumu yaptım verilen şifreyle sisteme girdim ancak sistemde diploma puanım yazıyor. Şuan son senem ve 2 sınava daha gireceğim.ÖSYM'yi aradığımda bağlı olduğunuz okuldan düzeltme yapınız dediler. Bilginiz varsa daha ayrıntılı anlatabilir misiniz ?

aysegül yazdı:Benim başıma aynı şey geldi ama puanim güzel yaa değiştirmesinlerfatihemin yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Benim de öyle valla değişmese iyi olur ama sene sonu diploma çıkınca sorun olursa hiç düzeltemem

Peki düzeltmek için nereye başvurdunuz ?
YGS!
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
hayır ben değiştirmek istiyorum benimkini düşük vermişler 

arkadaşlar onlar geçici notlarınız, güncellenicek ben ilçe milli eğitimden halk eğitim merkez genel müdürlüğüne kadar gittim, en sonunda ordaki arkadaşlar benim bişey yapmayıp basvurumu tamamlamam gerektiğini, ösym ile irtibatta olduklarını ve hiç bir sorun olmayacağını söylediler, ki aol http://aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=720 adresinde dikkat ederseniz kırmızı ibare ile
*YGS başvurusunda Mezun olmadığı halde Diploma notu görünen öğrencilerimiz için herhangi bir sıkıntı mevcut değildir.Diploma notu Haziran 2015 tarihi itibari ile o anki duruma göre güncellenecektir.
*YGS başvurusunda Mezun olmadığı halde Diploma notu görünen öğrencilerimiz için herhangi bir sıkıntı mevcut değildir.Diploma notu Haziran 2015 tarihi itibari ile o anki duruma göre güncellenecektir.
** Mezun **
Dönem: 13
Kredi: 212
Diploma Notu: 56,08
Mezuniyet Donemi: 2014-1
Berkeley yazdı:arkadaşlar onlar geçici notlarınız, güncellenicek ben ilçe milli eğitimden halk eğitim merkez genel müdürlüğüne kadar gittim, en sonunda ordaki arkadaşlar benim bişey yapmayıp basvurumu tamamlamam gerektiğini, ösym ile irtibatta olduklarını ve hiç bir sorun olmayacağını söylediler, ki aol http://aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=720 adresinde dikkat ederseniz kırmızı ibare ile
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Dilekçe ve ÖSYM ile uğraşmama gerek kalmadı.

YGS!
rica ederim ne demekfatihemin yazdı:Berkeley yazdı:arkadaşlar onlar geçici notlarınız, güncellenicek ben ilçe milli eğitimden halk eğitim merkez genel müdürlüğüne kadar gittim, en sonunda ordaki arkadaşlar benim bişey yapmayıp basvurumu tamamlamam gerektiğini, ösym ile irtibatta olduklarını ve hiç bir sorun olmayacağını söylediler, ki aol http://aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=720 adresinde dikkat ederseniz kırmızı ibare ile
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Dilekçe ve ÖSYM ile uğraşmama gerek kalmadı.

** Mezun **