Merhaba : )
Merhaba : )
Selamün akeylüm herkese yeni kayıt olduktan sonra resim atmak istedim.Resimde YGS/LYS çalışmaktan ve uykum olmasından dolayı biraz yorgun çıkmışım yaşım 19 bütün ablalarıma,abilerime,kardeşlerime tekrardan selam vererek resmi koyuyorum.

- rüfeyde
- Doçent
Re: Merhaba : )
Hoşgeldin
Gayet iyi çıkmışsın

Gayet iyi çıkmışsın

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
hoşgeldin foruma ebu bekir 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Hoş geldin, üniversite sınavlarına çalışmalarında başarılar. Hedeflediğin bölüm nedir?..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Teşekkür ederim.Hoş bulduk.rüfeyde yazdı:Hoşgeldin![]()
Gayet iyi çıkmışsın
Hoşbulduk kardeşim teşekkür ederim.Cartenza yazdı:Hoşgeldin arkadaşım
Hoşbulduk teşekkür ederim.emrahk yazdı:Hoş geldin, üniversite sınavlarına çalışmalarında başarılar. Hedeflediğin bölüm nedir?..
Marmara Hukuk fakültesi...
Bu arada YGS/LYS hakkında not vs. paylaşım bölümü göremedim ama açılması mümkün mü abi ?
Ehlen ve Sehlen Ebubekir 

Aslında yakın zamanda açılmış taze bir YGS-LYS başlığı var. Paylaşımların olacaksa oradan yapabilirsin;Ebu Bekir yazdı:Hoşbulduk teşekkür ederim.emrahk yazdı:Hoş geldin, üniversite sınavlarına çalışmalarında başarılar. Hedeflediğin bölüm nedir?..
Bu arada YGS/LYS hakkında not vs. paylaşım bölümü göremedim ama açılması mümkün mü abi ?
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... 08#p157641
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
forum ailesine hoşgeldin dostum
doğru yerdesin

doğru yerdesin

Hoşbulduk dostum.Rehber yazdı:Ehlen ve Sehlen Ebubekir
Baktım ancak orada herkes göremez diye düşündüm.emrahk yazdı:Aslında yakın zamanda açılmış taze bir YGS-LYS başlığı var. Paylaşımların olacaksa oradan yapabilirsin;Ebu Bekir yazdı:Hoşbulduk teşekkür ederim.emrahk yazdı:Hoş geldin, üniversite sınavlarına çalışmalarında başarılar. Hedeflediğin bölüm nedir?..
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... 08#p157641
Hoş bulduk.EyvAllah.htc-directioner yazdı:forum ailesine hoşgeldin dostum![]()
doğru yerdesin
Hoş geldin Bekir,ne güzel bir bölüm hedeflemişsin..yolun açık olsun : )
- Bende esamesi yok .