Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım
- foundreform
- Doçent
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım
Selamlar merhabalar,aranıza yeni katıldım ismim Furkan açık öğretim lisesi öğrencisiyim bir sıkıntı olmazsa bu sene mezun oluyorum Ösym'ye yeni kayıt yaptırdım ygs sınavına gireceğim.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Re: Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım
Merhabalar Furkan aramıza hoş geldin. İsmin Furkan ve bana burada daha önceki arkadaşımı hatırlattın her neyse.
İnşallah bu sene mezun olur ve ygs istediğin hedefine ulaşırsın başarılar.

Hoş Geldiniz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
forum ailesine, aramıza hoşgeldin furkan
bende ygsye girecem
İnşallah istediğimiz gibi olur
başarılar

bende ygsye girecem
İnşallah istediğimiz gibi olur
başarılar

Forumumuza hoş geldin Furkan. Öğrenim hayatında başarılar...KGamze yazdı:Merhabalar Furkan aramıza hoş geldin. İsmin Furkan ve bana burada daha önceki arkadaşımı hatırlattın her neyse.![]()
Bu arada Gamze, ben de hatırladım şimdi Jackal Furkan'ı. Özellikle benim gibi 80'ler müziği tutkunu bir arkadaştı. İnşallah mezun olup bir üniversiteye yerleşmiştir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hoş geldin dostum 

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
Biliyorsun sağlık sorunları vardı ve foruma uzun zamandır girmiyor. Bende aksini düşünmekten korkuyorum inşallah üniversiteye geçmiştir, finallerle boğuşuyordur ve bu yüzden foruma girmiyordur artık.emrahk yazdı:Bu arada Gamze, ben de hatırladım şimdi Jackal Furkan'ı. Özellikle benim gibi 80'ler müziği tutkunu bir arkadaştı. İnşallah mezun olup bir üniversiteye yerleşmiştir...KGamze yazdı:Merhabalar Furkan aramıza hoş geldin. İsmin Furkan ve bana burada daha önceki arkadaşımı hatırlattın her neyse.![]()
- rüfeyde
- Doçent
Hoşgeldin Furkan
Forumda çok eğlenip, güzel bilgiler edineceğine eminim
umarım hayallerine kavuşur ve mutlu adımlarla o yolda ilerlersin 

Forumda çok eğlenip, güzel bilgiler edineceğine eminim

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Evet, sağlık sorunları ile ilgili kötü bir durum olmadığını umuyorum ben de...KGamze yazdı:Biliyorsun sağlık sorunları vardı ve foruma uzun zamandır girmiyor. Bende aksini düşünmekten korkuyorum inşallah üniversiteye geçmiştir, finallerle boğuşuyordur ve bu yüzden foruma girmiyordur artık.emrahk yazdı:Bu arada Gamze, ben de hatırladım şimdi Jackal Furkan'ı. Özellikle benim gibi 80'ler müziği tutkunu bir arkadaştı. İnşallah mezun olup bir üniversiteye yerleşmiştir...KGamze yazdı:Merhabalar Furkan aramıza hoş geldin. İsmin Furkan ve bana burada daha önceki arkadaşımı hatırlattın her neyse.![]()
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
hoşgeldin aslında bende hoşgeldim bende yeniyim inşallah hayatında başarılı olursunn