Ek sınav her zaman oluyor mu ?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Ek sınav her zaman oluyor mu ?
her yıl yapılıyor
3. sınavlardan sonra
3. sınavlardan sonra
her yıl yapıldığı kesin değil ek sınavın evet 3. sınavdan sonra mezuniyet şartlarını taşıyanlar girebiliyor ve yoğun istek olursa yapılıyor ek sınav kesin her yıl olmuyor.
kesin her yıl oluyorevcin14 yazdı:her yıl yapıldığı kesin değil ek sınavın evet 3. sınavdan sonra mezuniyet şartlarını taşıyanlar girebiliyor ve yoğun istek olursa yapılıyor ek sınav kesin her yıl olmuyor.

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Arkadaşı yanıltmayalım . Her yıl yapıldığı bilinmekte az bir kredisi kalan kişileri mezun etmek amacı ile yapılıyor . Kesinliği söz konusu değil ama umarım yapılır .

ek sıjnavlar nerede oluyor kendı bulundugumuz sehırde mı?
Kalan 246 kredi 4 zorunlu ders 

birde birsey daha sormak ıstıyorum arkadaslar ben 8 dersı vermısım birde 3 dersten muaf olmusum gecmedıgım halde zorunlu dersım 20 iken 9 kalmıs yanı muaf derslerı daha secmemelımıyım neye göre muaf oluyoruz anlayamadım bılan varsa yardımcı olabılırmı ?

- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Muaf olduğun derslerden geçme zorunluluğun yok istersen almazsın istersen alırsın senin kendi seçimin .
Ek sınav kendi yaşadığın şehirde oluyor . Bazı durumlarda 2 . Ek sınav yapılıyor (her zaman değil) o ise Ankara'da yapılıyor .
Ek sınav kendi yaşadığın şehirde oluyor . Bazı durumlarda 2 . Ek sınav yapılıyor (her zaman değil) o ise Ankara'da yapılıyor .
Dersatatürk yazdı:Muaf olduğun derslerden geçme zorunluluğun yok istersen almazsın istersen alırsın senin kendi seçimin .
cokk tesekkur ederim bilginiz için:)

Blueberry yazdı:kesin her yıl oluyorevcin14 yazdı:her yıl yapıldığı kesin değil ek sınavın evet 3. sınavdan sonra mezuniyet şartlarını taşıyanlar girebiliyor ve yoğun istek olursa yapılıyor ek sınav kesin her yıl olmuyor.
modum yanlış biliyorsun

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
zaten her yıl yoğun istek olduğu için her yıl yaplıyor canımevcin14 yazdı:Blueberry yazdı:kesin her yıl oluyorevcin14 yazdı:her yıl yapıldığı kesin değil ek sınavın evet 3. sınavdan sonra mezuniyet şartlarını taşıyanlar girebiliyor ve yoğun istek olursa yapılıyor ek sınav kesin her yıl olmuyor.
modum yanlış biliyorsunher yıl kesin ek sınav olmuyor yoğun istek olursa yapıyolar ek sınav halada içinde şüphe varsa 147 yi ara sor
![]()

Ah evet bende istek yapmıştım ek sınav için 

yanlış bilmiyorum sevgili üyecanımevcin14 yazdı:Blueberry yazdı:kesin her yıl oluyorevcin14 yazdı:her yıl yapıldığı kesin değil ek sınavın evet 3. sınavdan sonra mezuniyet şartlarını taşıyanlar girebiliyor ve yoğun istek olursa yapılıyor ek sınav kesin her yıl olmuyor.
modum yanlış biliyorsunher yıl kesin ek sınav olmuyor yoğun istek olursa yapıyolar ek sınav halada içinde şüphe varsa 147 yi ara sor
![]()

yani olacak mı olmuycak mı ikileminde kimse kalmasın

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Çünkü her yıl yoğun istek oluyor mod'um
2011 den beri forumdayım diyorsun ben 7 senedir lise okuyorum en az senin kadar bilgim var benim aöl hakkında sevgili mod'um