ÇOK ÖNEMLİ ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN!
ÇOK ÖNEMLİ ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN!
Arkadaşlar şu anda Ocak(bu ay) ayında yapılan sınavlarla birlikte cevap anahtarını kontrol ettiğim zaman 21 kredi aldığımı gördüm ve şu anda toplam kredim 150 oldu. Toplam dönemim şu an 8. Zorunlu derslerimden Matematik-2 , Yabancı Dil-5-6-7-8 kaldı ve bunları veremedim. Ayrıca YGS ye başvuru yaptım ve dershanede gidiyorum şu anki gidişata göre deneme sınavlarında sözel puan türünden güzel puanlar yaptığımı söyleyebilirim. Muaf ders olarak sadece Matematik-1 var. Bu saydığım derslerden de muaf olma ihtimalim var. Arkadaşlar durum bu ve bu sene mezuniyet benim için şart gibi bir şey. Sizce mezun olma durumum veya ihtimalim diyeyim nedir?
Re: ÇOK ÖNEMLİ ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN!
Önünde Mayıs sınavı, (Ağustos 1998 ve öncesi doğumluysan) 3. dönem sınavı, 1. ek sınav ve 2. ek sınav var.. İkinci ek sınav hariç hepsinde 35'er kredilik ders seçiliyor. Geçemediklerini muaf olmak için yeterli dönemin var, kalan kredilerini de yapabileceğin kolay seçmelileri seçip mezun olursun bu eğitim sezonunda...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: ÇOK ÖNEMLİ ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN!
Merhaba dostum ; bende seninle aynı düzeyde gibi bir şeyim Yabancı dil 6 , 7 , 8 ve Matematik 2 yi vermem gerekmekte gel gelelim ikisinden'de hiç anlamam toplam kredim 161 bu 35 kredilik sistem sayesinde haziran sınavı ile mezun olmanın hayalini kuruyorum . Çok çalışırsak neden olmasın diyorum . Bence rahatlıkla mezun olabilirsin . En azından Ağustos sınavı veya ek sınav ile .dogukan yazdı:Arkadaşlar şu anda Ocak(bu ay) ayında yapılan sınavlarla birlikte cevap anahtarını kontrol ettiğim zaman 21 kredi aldığımı gördüm ve şu anda toplam kredim 150 oldu. Toplam dönemim şu an 8. Zorunlu derslerimden Matematik-2 , Yabancı Dil-5-6-7-8 kaldı ve bunları veremedim. Ayrıca YGS ye başvuru yaptım ve dershanede gidiyorum şu anki gidişata göre deneme sınavlarında sözel puan türünden güzel puanlar yaptığımı söyleyebilirim. Muaf ders olarak sadece Matematik-1 var. Bu saydığım derslerden de muaf olma ihtimalim var. Arkadaşlar durum bu ve bu sene mezuniyet benim için şart gibi bir şey. Sizce mezun olma durumum veya ihtimalim diyeyim nedir?