Diploma ve diploma yerine geçen belge hakkında!

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
greenesst

Diploma ve diploma yerine geçen belge hakkında!

Mesaj gönderen greenesst » 10 Şub 2015, 06:48

Arkadaşlar bikac sorum olacak kafam baya karışık anlayacağınız. Geçtigimiz sinavla sanirim 2 kredi daha almam gerekicek ve bi tane ortak dersim kalıcak mayis ayi sınavindan sonrada mezun olacam insallah besyo okumak istiyorum mesela temmuz ayinda okul ön kayıt icin diploma istiyo benim diplomam ozamana kadar hazirlanmazsa baska bi belge falan alip muracat edebiliyomuyum ? Bide mayis sinavi ile mezun olamadim diyelim univ kayitlari ne kadar sürüyor malüm 3. Dönem sinavlari eylulde aciklaniyor bide bunun diploma hazirlanma sureci falan var

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: Önemli arkadaşlar

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 10 Şub 2015, 09:12

greenesst yazdı:Arkadaşlar bikac sorum olacak kafam baya karışık anlayacağınız. Geçtigimiz sinavla sanirim 2 kredi daha almam gerekicek ve bi tane ortak dersim kalıcak mayis ayi sınavindan sonrada mezun olacam insallah besyo okumak istiyorum mesela temmuz ayinda okul ön kayıt icin diploma istiyo benim diplomam ozamana kadar hazirlanmazsa baska bi belge falan alip muracat edebiliyomuyum ? Bide mayis sinavi ile mezun olamadim diyelim univ kayitlari ne kadar sürüyor malüm 3. Dönem sinavlari eylulde aciklaniyor bide bunun diploma hazirlanma sureci falan var
''besyo'' nedir anlamadım onu...
merak etme diploman o güne kadar hazır olur
ağustos sınavında da mezun olsan diploman hazır olur olmazsa; bir belgeyle gidip müracaat edebilirsin
madur olmazsın :gozkırkma:

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Re: Diploma ve diploma yerine geçen belge hakkında!

Mesaj gönderen foundreform » 10 Şub 2015, 17:09

Besyo:Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

Üniversiteler eylül-ekim aylarına kadar kayıt yapıyor diye biliyorum.Eğer mezun olursanız çıkma belgesi alıp kayıt yaptırabilirsiniz.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

greenesst

Re: Diploma ve diploma yerine geçen belge hakkında!

Mesaj gönderen greenesst » 11 Şub 2015, 18:40

Sagolun arkadaşlar

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön