Bir kaç sorum var

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Cevapla
almina_
Mesajlar: 7
Kayıt: 17 Şub 2015, 13:13

Bir kaç sorum var

Mesaj gönderen almina_ » 18 Şub 2015, 23:38

Merhabalar, ben 10. sınıfın ilk döneminde okuldan ayrıldım ve bir kaç ay beklemem gerekmişti yeni kayıt için onu da kaçırmıştım şimdi 27 şubata kadar uzatıldığını öğrendim eğer kayıt yaptırmayıp bir daha ki yeni kayıtı beklersem aptallık mı yapmış olurum? Çünkü daha hazır mıyım bilmiyorum liseyi de bir an önce bitirmek istiyorum ama.. Bir de güzel sanatlar lisesindeydim ağırlık resim derslerine veriliyordu yani kredim çok mu azdır?



Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor
Mesajlar: 606
Kayıt: 07 Oca 2014, 23:42
Konum: Mezun

Re: Bir kaç sorum var

Mesaj gönderen Dersatatürk » 18 Şub 2015, 23:51

almina_ yazdı:Merhabalar, ben 10. sınıfın ilk döneminde okuldan ayrıldım ve bir kaç ay beklemem gerekmişti yeni kayıt için onu da kaçırmıştım şimdi 27 şubata kadar uzatıldığını öğrendim eğer kayıt yaptırmayıp bir daha ki yeni kayıtı beklersem aptallık mı yapmış olurum? Çünkü daha hazır mıyım bilmiyorum liseyi de bir an önce bitirmek istiyorum ama.. Bir de güzel sanatlar lisesindeydim ağırlık resim derslerine veriliyordu yani kredim çok mu azdır?

Kaydını yaptır sınavlarına gir bir şey kaybetmezsin . Gelecek dönem tekrar kaydını yenilersin devam edersin ... Liseye hazır mıyım diye bir şey yok . Açık konuşmak gerekirse günümüzün şartlarında Lise okumayanı adamdan bile saymıyorlar ki boşu boşuna zaman kaybetmemiş olursun .
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye
Mesajlar: 4323
Kayıt: 15 May 2014, 15:43

Re: Bir kaç sorum var

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 19 Şub 2015, 01:23

bence kayıt yaptır çünkü şimdi yapmazsan seneye yapmak zorunda kalacaksın
erkenden başla derim
kredilerin az değildir ya
şimdi açıkliseye geçersen her dönem 35 kredi alırsın diyelim ya 3-4 dönemde liseyi bitirirsin önemli olan çalışıp tüm kredileri kapmak

Cevapla

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön