buradaki dersleri çoğu benim sayfama gelmiyor
buradaki dersleri çoğu benim sayfama gelmiyor
http://www.aol.meb.gov.tr/upload/genel/ ... ersler.pdf
kredim 154 2 dönem sonra mezun olacağım seçmek için artık ders kalmadı kimya fizik var buradaki dersler neden bende yok osmanlıca bile yok alacağımdan değil ama neden güncellenmiyor sayfam???
kredim 154 2 dönem sonra mezun olacağım seçmek için artık ders kalmadı kimya fizik var buradaki dersler neden bende yok osmanlıca bile yok alacağımdan değil ama neden güncellenmiyor sayfam???
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Re: buradaki dersleri çoğu benim sayfama gelmiyor
hadi osmanlı yeni katıldı diyelim diğerleri neden yok
hepsini almış olamazssın
arayıp sorsan iyi olur

arayıp sorsan iyi olur

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Blueberry yazdı:hadi osmanlı yeni katıldı diyelim diğerleri neden yokhepsini almış olamazssın
arayıp sorsan iyi olur
aynen yok işte deli olacağım
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
bende aynı sıkıntıdan muzdaribim napıcaz :S
-
- Acemi
Bu ders seçme ekranına eklenen dersler kim/kimler tarafından yapılıyor? Dönemin seçmeli ders olarak seçebileceğim 16 tane ders mevcutken sistemimde bu sayı 7..
ilhandemir yazdı:Bu ders seçme ekranına eklenen dersler kim/kimler tarafından yapılıyor? Dönemin seçmeli ders olarak seçebileceğim 16 tane ders mevcutken sistemimde bu sayı 7..
ben bu hafta www.bimer.gov.tr şikayet ettim bakalım ne olacak ?
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
- foundreform
- Doçent
Herhangi bir cevap alırsanız bizlerle de paylaşınız.ajlan45 yazdı:ilhandemir yazdı:Bu ders seçme ekranına eklenen dersler kim/kimler tarafından yapılıyor? Dönemin seçmeli ders olarak seçebileceğim 16 tane ders mevcutken sistemimde bu sayı 7..
ben bu hafta http://www.bimer.gov.tr şikayet ettim bakalım ne olacak ?
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
.foundreform yazdı:Herhangi bir cevap alırsanız bizlerle de paylaşınız.ajlan45 yazdı:ilhandemir yazdı:Bu ders seçme ekranına eklenen dersler kim/kimler tarafından yapılıyor? Dönemin seçmeli ders olarak seçebileceğim 16 tane ders mevcutken sistemimde bu sayı 7..
ben bu hafta http://www.bimer.gov.tr şikayet ettim bakalım ne olacak ?
Tabi ki. Cvp mutlaka geliyor oradan
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
- foundreform
- Doçent
Aslında forumdan bir kaç arkadaş olarak biz de Bimer'e mesaj göndersek belki daha erken bir çözüm bulabilirler bu konuda.Sizin Bimer'e yazdığınız yazıyı buraya da yazın biz de o mesajı gönderelim Bimer'e..
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
hangi dersler yok bir yazarmısınız... çünkü bende hepsi yazıyorda...
acaba sisteminizde mi sorun var?
tabi kopyalarım yarın mıutlaka paylaşırım sizinlefoundreform yazdı:Aslında forumdan bir kaç arkadaş olarak biz de Bimer'e mesaj göndersek belki daha erken bir çözüm bulabilirler bu konuda.Sizin Bimer'e yazdığınız yazıyı buraya da yazın biz de o mesajı gönderelim Bimer'e..
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Köylü Kızı yazdı:hangi dersler yok bir yazarmısınız... çünkü bende hepsi yazıyorda...
hayır sorun yok çünkü 147 aradım ekranda baktılar örgünden geçenler faydalanıyor dedi ekranıma baktı siz başka dersten faydalanamazsınız dedi bunun üzerine bimere şikayuet ettim çünkü bende örgünden geçtim 2003 yılında okul bitti mezun olamadım
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
- foundreform
- Doçent
Sistemde sorun yok herkeste yok bahsedilen dersler..Köylü Kızı yazdı:hangi dersler yok bir yazarmısınız... çünkü bende hepsi yazıyorda...
Örnek:Seçmeli Osmanlı Türkçesi,Seçmeli Astronomi ve Uzay bilimleri.Seçmeli Demokrasi ve İnsan Hakları ise 1 ve 2 var bizde ama ders listesinde 1 den 8 e kadar var.Seçmeli yönetim bilimi,Seçmeli uluslararası ilişkiler.Seçmeli bilgi ve iletişim teknolojisi.Seçmeli Çağdaş Dünya Sanatı.Bazı derslerin ise örneğin 1-2-3 var ama ders listesinde 1 den 8 e kadar dersler var.Belki bazı dersler senin alanına göre eklenir bende tam olarak bilmiyorum ama alanına göre eklenecek dersler en fazla Fransız edebiyatı İngiliz edebiyatı olur.
Alan yok dersler listesi link: http://www.aol.meb.gov.tr/upload/genel/ ... ersler.pdf
- foundreform
- Doçent
Bende örgünden geçtim ders listesinde yazan dersler bizim ders seçme ekranımızda yok.İyi bir konuya değinmişsiniz çünkü bu dersler daha önceleride baktığımda yazıyordu ama bizde yok.Sadece sizin Bimer'e yazdığınız mesaj belki o kadar da çok değerlendirilmez ama en az 10-15 kişi Bimer'e mesaj gönderirse daha çok ilgilenileceğini zannediyorum.ajlan45 yazdı:Köylü Kızı yazdı:hangi dersler yok bir yazarmısınız... çünkü bende hepsi yazıyorda...
hayır sorun yok çünkü 147 aradım ekranda baktılar örgünden geçenler faydalanıyor dedi ekranıma baktı siz başka dersten faydalanamazsınız dedi bunun üzerine bimere şikayuet ettim çünkü bende örgünden geçtim 2003 yılında okul bitti mezun olamadım
en son 6 ay önce 30 kredi barajının neden 30 olduğunu yazdım yükseltilmesini istedim 35 oldu ya şans yada beni dikkate aldılar umarım yine olumlu sonuçlanırfoundreform yazdı:Bende örgünden geçtim ders listesinde yazan dersler bizim ders seçme ekranımızda yok.İyi bir konuya değinmişsiniz çünkü bu dersler daha önceleride baktığımda yazıyordu ama bizde yok.Sadece sizin Bimer'e yazdığınız mesaj belki o kadar da çok değerlendirilmez ama en az 10-15 kişi Bimer'e mesaj gönderirse daha çok ilgilenileceğini zannediyorum.ajlan45 yazdı:Köylü Kızı yazdı:hangi dersler yok bir yazarmısınız... çünkü bende hepsi yazıyorda...
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10