1-Dün açık liseye kaydımı yaptırdım ve 160 kredi geldi şimdi ben bir sınavda 32 kredi alırsam yani bu mayısın sonundaki (2.Dönem sınavından) mezun mu olucam ?
2-Dün kaydı yaptırdıktan sonra hesabım aktifleşti ve dersleri felanda seçtik ama ortak dersler kendiliğinden geldi yani ben hiç bir şekilde seçmedim onlar otomatik olarak geldi (Felsefe 1-2,İnkılap,Din Kültürü,Yabancı Dil,Dil Anlatım,Edebiyat) 12 kredi geldi galiba geri kalan krediyide seçmeli derslerden seçtik.Yani herhangi bir hata yada yanlışlık yapmadık değil mi ders seçiminde ?
3-Ben bu ortak derslerden (Felsefe 1-2,İnkılap,Din Kültürü,Yabancı Dil,Dil Anlatım,Edebiyat) geçemezsem,3 defa daha sınava girip muaf olabilir miyim ? Yani ortak derslerden muaf olma hakkımız var değil mi (Dil Anlatım hariç) ? Bazı yerlerde illa geçmemiz lazım diye okumuştum.
4-Aöl'den hesabıma girdim kalan zorunlu ders sayısı 17 yazıyordu.Neden bu kadar çok ? 7. ve 8.dönem dersleri vardı içinde anlayamadım.
5-Benim şimdi başka birşey yapmama gerek yok değil mi ? Bütün işlemleri hallettik (Ders seçimini yaptık,kitaplarıda aldık) kayıt yenileme yada herhangi birşey yapmıcam değil mi ? Sadece sınavlara çalışıp mayısın sonundaki 2.Dönem sınavlarına girecem ?
Not:Yazmayı unutmuşum 11.sınıfım