Bu resme bakıp gördüğünüz rengi bakalım aşağıdaki linktekine baktıktan sonra tekrar görecek misiniz?
http://i.hizliresim.com/3968N4.jpg
Hala beyaz ve bal rengi görüyorsan bu kalıcı olmayacaktır muhtemelen. Linkini verdiğin orijinal fotoğrafa bak ve sonra tekrar bu elbiseye bak değişecek mi renkler?..rüfeyde yazdı:emrahk bendensin![]()
çok garip ya bencede beyaz ve bal köpüğü rengi
![]()
hala beyaz bal rengi goruyorum sanırım sorunluyumemrahk yazdı:Hala beyaz ve bal rengi görüyorsan bu kalıcı olmayacaktır muhtemelen. Linkini verdiğin orijinal fotoğrafa bak ve sonra tekrar bu elbiseye bak değişecek mi renkler?..rüfeyde yazdı:emrahk bendensin![]()
çok garip ya bencede beyaz ve bal köpüğü rengi
![]()
Alakası yok zaten elbisenin orjinal rengi siyah ve mavi.Sarı ve beyaz görenlerde de sorun yok,renk körü değiller.Köylü Kızı yazdı:ben gürür görmez siyah-mavi algıladım.. acaba bende mi sorun var??
yani bu tamamen algı meselesifoundreform yazdı:Alakası yok zaten elbisenin orjinal rengi siyah ve mavi.Sarı ve beyaz görenlerde de sorun yok,renk körü değiller.Köylü Kızı yazdı:ben gürür görmez siyah-mavi algıladım.. acaba bende mi sorun var??
Fotoğraftan kaynaklanan algı meselesi,ilk fotoğrafın kalitesi biraz düşük ve sarı ışık vurmuş bu sebepten dolayı sarı ve beyaz görülüyor.Köylü Kızı yazdı:yani bu tamamen algı meselesifoundreform yazdı:Alakası yok zaten elbisenin orjinal rengi siyah ve mavi.Sarı ve beyaz görenlerde de sorun yok,renk körü değiller.Köylü Kızı yazdı:ben gürür görmez siyah-mavi algıladım.. acaba bende mi sorun var??
ben öyle algıladım