KPSS iş imkanları [yardım]

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
fotoflas

KPSS iş imkanları [yardım]

Mesaj gönderen fotoflas » 01 Mar 2015, 19:04

Selam
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK bölümünden mezun oldum.
1995 doğumluyum 1.82 boyunda 65 kiloyum meslegim yok 3 ay sonra yapılacak olan KPSS ına giricem.
Herhangi bir temelim yok fakat 3 ayımı sürekli sınava çalışarak geçirecegimden kaç puan alınca sigortalı aylık en az 1500 tl maaş ile çalışabilecegim iş sahibi olurum ?[açık liseden nerelere girebilirim]
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim açık liseden mezun olup kpss hakkındaki iş imkanlarını bilen arkadaşların yardımlarını beklıyorum.

dipnot:Meslegim olmadıgından dolayı işsizim zaman çabuk geçiyor hayat konusunda neler yapabilcegimi bilemiyorum aile destegimde yok.

emrahk
Onursal Üye

Re: KPSS iş imkanları [yardım]

Mesaj gönderen emrahk » 01 Mar 2015, 19:12

Merhaba, lise düzeyinde KPSS iki yılda bir yapılıyor. En son 2014'te yapıldı ve bir sonraki 2016'da yapılacak. Yani bu yıl KPSS-orta öğretim sınavı yok. Zaten olsa da lise düzeyi KPSS'ye bir yere atanmak hayal gibi bir şey. Hele düz lise mezunu olarak senin sınavda neredeyse 95 gibi bir puan alman lazım ki atanasın.

Moralin bozulmuş olabilir ama burası Türkiye, Ankara'da en badem bıyıklısından bir amcan yoksa işin yaş. Üniversite hakkında ne düşünüyorsun bilmem ama bence önünde üniversite hayalin olmalı, yaşın çok genç ve okumalısın. Böylece mezun olduğun alana göre bir meslek sahibi olabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

fotoflas

Mesaj gönderen fotoflas » 01 Mar 2015, 19:19

2 yıl önce açık liseye kayıt olurkende konu açmıstım cevapların için teşekkür ederim mezun oldum bu sene ygs ye hazırlanamadım sanırım yapmam gereken şimdiden başlayıp seneye hem ygs hemde kpss ye girmek olucak allah yardımcım olsun cevabın için tekrar teşekkür ederim.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 01 Mar 2015, 20:29

Ne güzel 2 senede mezun olmuşsun, tebrik ederim. İnşallah güzel bir bölüm kazanırsın ve istediğim işi yaparsın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 01 Mar 2015, 21:28

emrahk yazdı:Merhaba, lise düzeyinde KPSS iki yılda bir yapılıyor. En son 2014'te yapıldı ve bir sonraki 2016'da yapılacak. Yani bu yıl KPSS-orta öğretim sınavı yok. Zaten olsa da lise düzeyi KPSS'ye bir yere atanmak hayal gibi bir şey. Hele düz lise mezunu olarak senin sınavda neredeyse 95 gibi bir puan alman lazım ki atanasın.

Moralin bozulmuş olabilir ama burası Türkiye, Ankara'da en badem bıyıklısından bir amcan yoksa işin yaş. Üniversite hakkında ne düşünüyorsun bilmem ama bence önünde üniversite hayalin olmalı, yaşın çok genç ve okumalısın. Böylece mezun olduğun alana göre bir meslek sahibi olabilirsin...
Bu Türkiye için geçerli birşey değildi sizin bile bir dükkanınız olsa vasıfsız kişi yerine vasıflı olanı seçersiniz.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 01 Mar 2015, 21:39

tayfun29 yazdı:
emrahk yazdı:Merhaba, lise düzeyinde KPSS iki yılda bir yapılıyor. En son 2014'te yapıldı ve bir sonraki 2016'da yapılacak. Yani bu yıl KPSS-orta öğretim sınavı yok. Zaten olsa da lise düzeyi KPSS'ye bir yere atanmak hayal gibi bir şey. Hele düz lise mezunu olarak senin sınavda neredeyse 95 gibi bir puan alman lazım ki atanasın.

Bu Türkiye için geçerli birşey değildi sizin bile bir dükkanınız olsa vasıfsız kişi yerine vasıflı olanı seçersiniz.
Ben onu vasıfla ilgili söylemedim ki, KPSS için söyledim. Bugün hem lise hem de lisans düzeyinde KPSS'de torpilin hat safhada olduğunu herkes biliyor. Hatta CHP sayfa sayfa listeleri belgeleriyle yayınladı geçenlerde...

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 01 Mar 2015, 22:14

İfade özgürlüğü var herkes istediği bir düşüncesini yazar ama önemli olan o yazdıklarına göre o kişiyi değerlendirmemek.Emrah abinin yazdığı yazıda bir art niyet aramadım tarafsız bir yazı paylaşmış.İnsanlar olarak saygı ve hoşgörümüz kalmamış.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 02 Mar 2015, 01:05

emrahk yazdı:
tayfun29 yazdı:

Ben onu vasıfla ilgili söylemedim ki, KPSS için söyledim. Bugün hem lise hem de lisans düzeyinde KPSS'de torpilin hat safhada olduğunu herkes biliyor. Hatta CHP sayfa sayfa listeleri belgeleriyle yayınladı geçenlerde...
herkes her yerden belge çıkarıp duruyor zaten. :06:

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön