Ders seçimlerim umarım doğru yapmışımdır.

Evet ortak derslerin tümünü seçtiğine göre seçmelilerden seçebilirsin.darkmage369 yazdı:Teşekkürlerde ben bütün ortakları seçtim seçmeliyi çıkarttım 30 kredi diyor şuanda başka ortak ders yok.seçmelilerle 35 kredi oluyo anca
35 kredi senin ders seçip alabileceğin en fazla kredidir.Tabi 35 kredilik ders seçmek zorunda değilsin istersen 10 kredilik de ders seçimi yapabilirsin,biran önce mezun olmak istiyorsan 35 kredilik ders seçimi yapmak senin için avantaj.darkmage369 yazdı:peki neden 35 kredi ?
3. dönem sınavlarına 17 yaşına girip 18 den gün alanlar girebilir..Köylü Kızı yazdı:merhaba, aramıza hoşgeldin.
3 kredilik bir ders daha seçersen 35i tamamlarsın
açıklise 8 dönemden oluşuyor, 2,5 yılda biter ama 3. dönem sınavına 18 yaşında olanlar girebiliyor, eğer 18 isen girebilirsin 3. dönem sınavlarına,
bide her dönem en az 30 kredi alırsan 8 dönemde 200ün üzerinde kredin olur, yani çalışmaya bak herşey çalışınca olur
başarılar
Önemli değil Hatice yanlış hesap Bağdat'dan döner demişlerKöylü Kızı yazdı:evet furkan doğru demişinben yanlış yazmışım
3. dönem sınavlarına giremezsindarkmage369 yazdı:15 yaşındayım bu sene liseden açık öğretime geçtim.