2015 Mayıs Sınavına 2 Ay Kala Çalışmaya Başlamak
-
- Acemi
2015 Mayıs Sınavına 2 Ay Kala Çalışmaya Başlamak
Beni kötü hissettiren durum. Nedir avantajı, dezavantajı? :/
- foundreform
- Doçent
Re: 2015 Mayıs Sınavına 2 Ay Kala Çalışmaya Başlamak
Daha 2 ay var,dezavantajlık bir durum yok.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
- nail
- Yardımcı Uzman
Az bir bilgin varsa gözden geçir son iki hafta çıkmış sorulara bak yeter de artar bile..
Çabuk geçmek için sözel tercihin olsun benim böyle bitti 18 yaşındayım lise ikiye örgün eğitimden açığa geçerek başladım ve üç buçuk senede bitti. Allah yardımcın olsun.
Çabuk geçmek için sözel tercihin olsun benim böyle bitti 18 yaşındayım lise ikiye örgün eğitimden açığa geçerek başladım ve üç buçuk senede bitti. Allah yardımcın olsun.
Mesleki açık lise / Muhasebe Finansman / Ortak seçmeli ders kalmadı mezun, staj bekliyorum / Dönem 8
Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı
Ö.Asaf
Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı
Ö.Asaf
-
- Acemi
Bu yöntemle girdiğin sınavlardan ortalama kaç puan aldın?nail yazdı:Az bir bilgin varsa gözden geçir son iki hafta çıkmış sorulara bak yeter de artar bile..
Teşekkürler!
- brutus1337
- Yardımcı Uzman
ocak sınavına 1,5 ay kala şöyle bişey yaptım örnek : Pazartesi - mat 1 , mat2 salı - kimya 1 , kimya 2 şimdi her pazartesi geldğinde matematiğin 1 ünitesini bitiriyordum yani 2-3 sayfa çalışmıyordum 1.üniteyi bitiriyordum diğer pazarteside 2. üniteyi bitirip 1.üniteyi tekrar ediyordum sonra sınava 1 hafta kala test çözdüm sonuç : 33 kredi

Mezun
-
- Acemi
Teşekkürler! 2015 Ocak sınavına kaç dersten girdiğini ve sınav sonuçlarını (sadece 2015 Ocak) da benimle paylaşman halinde çok mutlu olurum.
- brutus1337
- Yardımcı Uzman
Tam Puanları hatırlamıyorum ama sözel ağırlıklı dersler vardı 15 ders veya 1-2 daha fazla tam olarak hatırlamıyorum. Toplam 35 kredi genel olarak derslerde 20 sorudan 14 ünü doğru yapmıştım.
ama bir derste 8 tane doğru yaptım o ders t.edebiyatı 7

Mezun
Cumartesi günü yapılacak sınav için perşembe günü konu çalışıp cuma günü sadece soru çözmüştüm. Aynı şekilde pazar günü gireceğim sınavlar için cumartesi günü de çalışıp soru çözmüştüm. Sonuç olarak girdiğim 16 dersin 16'sını da geçtim. Bilgim çok yoktu ama yaptım oldu 

- foundreform
- Doçent
Seçilen ders sayısı çoksa sizin öneriniz bence olumlu bir sonuç vermez.Sienne yazdı:Cumartesi günü yapılacak sınav için perşembe günü konu çalışıp cuma günü sadece soru çözmüştüm. Aynı şekilde pazar günü gireceğim sınavlar için cumartesi günü de çalışıp soru çözmüştüm. Sonuç olarak girdiğim 16 dersin 16'sını da geçtim. Bilgim çok yoktu ama yaptım oldu
-
- Acemi
Sienne: Teşekkür ederim.foundreform yazdı:Seçilen ders sayısı çoksa sizin öneriniz bence olumlu bir sonuç vermez.Sienne yazdı:Cumartesi günü yapılacak sınav için perşembe günü konu çalışıp cuma günü sadece soru çözmüştüm. Aynı şekilde pazar günü gireceğim sınavlar için cumartesi günü de çalışıp soru çözmüştüm. Sonuç olarak girdiğim 16 dersin 16'sını da geçtim. Bilgim çok yoktu ama yaptım oldu
Foundefrom: Ben bunu öneri olarak almıyorum.
Ben 16 dersten girdiğimi söyledim. 16 Dersi az olarak gördüyseniz bilmiyorum sanırım benim haricimde herkes 30-40 dersten sınava giriyorfoundreform yazdı:Seçilen ders sayısı çoksa sizin öneriniz bence olumlu bir sonuç vermez.Sienne yazdı:Cumartesi günü yapılacak sınav için perşembe günü konu çalışıp cuma günü sadece soru çözmüştüm. Aynı şekilde pazar günü gireceğim sınavlar için cumartesi günü de çalışıp soru çözmüştüm. Sonuç olarak girdiğim 16 dersin 16'sını da geçtim. Bilgim çok yoktu ama yaptım oldu

- foundreform
- Doçent
Sizin haricinizde hiç kimse 30-40 dersten sınava giremez,3 oturumda toplam en fazla 24 dersten sınava girilir.Sienne yazdı:Ben 16 dersten girdiğimi söyledim. 16 Dersi az olarak gördüyseniz bilmiyorum sanırım benim haricimde herkes 30-40 dersten sınava giriyorfoundreform yazdı:Seçilen ders sayısı çoksa sizin öneriniz bence olumlu bir sonuç vermez.Sienne yazdı:Cumartesi günü yapılacak sınav için perşembe günü konu çalışıp cuma günü sadece soru çözmüştüm. Aynı şekilde pazar günü gireceğim sınavlar için cumartesi günü de çalışıp soru çözmüştüm. Sonuç olarak girdiğim 16 dersin 16'sını da geçtim. Bilgim çok yoktu ama yaptım olduBenim anlatmak istediğim de eğer verim alabileceğine inanıyorsanız zamanı gözünüz de büyütmeyin. İstedikten sonra son 1-2 gün kala bile olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

- brutus1337
- Yardımcı Uzman
Bence en önemlisi konuları daha önceden bitirip sınav gününe kadar tekrar yapmak. Bakın bunu çok atlayan var en önemliside Cumartesi - Pazar günü 1 hafta önceden dersler ayrılıyor biliyorsunuz Cuma günü tekrarı biraz daha arttırıp (çıkmış soruları falan yapın onu konuşmuyorum bile) Cumartesi gün olacak dersleri çalışın kafanız biraz rahatlar. sınavdan sonrada Pazar gün yapılacak derslere çalışmak. Ben söylüyorum geç yaşta liseyi bitiricekseniz hiç okumayın. Tamam okumanın yaşı yoktur diceksiniz ama bana birisi diyebilirmi. Ben 25 yaşımda liseyi bitiririm üniversite okurum 29 umdada iş bulurum. Sizce bu mantıklımı ? kusura bakmayın bir arkadaşıma sinirlendimde ben kendimi yırtıyorum kredimi tamamlayıp diplomamı alıp üni.ye hazırlanmak için o ise çalışmıyor ama diyorki ne gereği var eninde sonunda bitecek modunda

Mezun
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
bende o dersten düşük almıştım hatta ortalamamı o ders düşürmüştübrutus1337 yazdı:Tam Puanları hatırlamıyorum ama sözel ağırlıklı dersler vardı 15 ders veya 1-2 daha fazla tam olarak hatırlamıyorum. Toplam 35 kredi genel olarak derslerde 20 sorudan 14 ünü doğru yapmıştım.

ben 9 tane ders seçtim hepsi ortak toplam 35 kredilik seçim yaptım bakalım ne kadar kredi gelecek mayıs 30 31 gibi sınav var giderken sınav giriş blgesini neredn alıcaz sınava bir hafta kala alın demişlerd ama.