SEÇTİĞİM DERSLER KOLAY MI?
SEÇTİĞİM DERSLER KOLAY MI?
Bu derslerin zorluğu nedir? Lütfen acil bilgi verin ona göre değiştireyim.
http://i62.tinypic.com/2lnkux.jpg
http://i62.tinypic.com/2lnkux.jpg
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: SEÇTİĞİM DERSLER KOLAY MI?
kolay görünüyorlar da Türk edebiyatının kredisi düşük, ben olsam seçmezdim, hiç sevmem o dersi
- brutus1337
- Yardımcı Uzman
Edebiyatı çıkartırsan senin yararına olur. Kredisi düşük olmakla beraber ocak sınavında ki gibi yazar-eser eşleştirmesine ağırlık verirlerse ne olacağı belli olmaz. Sınav heyecanı o an aklına gelmeyebilir filan 1 kredi 1 kredidir. Aynı şekilde Girişimciliği de çıkart derim. Onların yerine 4 kredilik 1 ders yada 2 kredilik 2 ders seçebilirsin. Mesela İngilizce yaparım diyorsan varsa Seçmeli Yabancı Dil 7-8 Alabilirsin(Gerçi hatırlamıyorum şuanda sadece birisinin kredisi de 4 olabilir yada 2-2 idi) Bu şekilde zaten geçmek zorunda olduğun bir derse çalışırken aynı zamanda onlara da çalışmış olacaksın.
Diğer dersler daha bir zor köylüm.Seçmeli coğrafya 3-4 nasıl sence?Köylü Kızı yazdı:kolay görünüyorlar da Türk edebiyatının kredisi düşük, ben olsam seçmezdim, hiç sevmem o dersi

149 kredi kardeşimbrutus1337 yazdı:Kaç kredin var dersler kolay

Anladım kardeşim teşekkür ederim. Diğerleri daha zor gibi duruyor ama senceSienne yazdı:Edebiyatı çıkartırsan senin yararına olur. Kredisi düşük olmakla beraber ocak sınavında ki gibi yazar-eser eşleştirmesine ağırlık verirlerse ne olacağı belli olmaz. Sınav heyecanı o an aklına gelmeyebilir filan 1 kredi 1 kredidir. Aynı şekilde Girişimciliği de çıkart derim. Onların yerine 4 kredilik 1 ders yada 2 kredilik 2 ders seçebilirsin. Mesela İngilizce yaparım diyorsan varsa Seçmeli Yabancı Dil 7-8 Alabilirsin(Gerçi hatırlamıyorum şuanda sadece birisinin kredisi de 4 olabilir yada 2-2 idi) Bu şekilde zaten geçmek zorunda olduğun bir derse çalışırken aynı zamanda onlara da çalışmış olacaksın.
Seçmeli coğrafya 3-4 nasıl kolay mı?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Seçmeli Coğrafya 3-4 kolay dersler, seçmelisin bence 

Yanlış mı yaptım bilmiyorum ama tek tek geçmiş sorulara baktım ve eleme usulüyle bunları seçtim;
(seçtikten yalnızca 1 dakika sonra ders seçme sistemi kapandı artık hayırlısı olsun
)
http://tinypic.com/r/2nb4x1e/8
(seçtikten yalnızca 1 dakika sonra ders seçme sistemi kapandı artık hayırlısı olsun

http://tinypic.com/r/2nb4x1e/8
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
bu ders seçimin iyi olmuş, hepsi de kolay dersler, hayırlısı olsun 

Herşey için çok teşekkür ederim,sağolun.Köylü Kızı yazdı:bu ders seçimin iyi olmuş, hepsi de kolay dersler, hayırlısı olsun
- foundreform
- Doçent
Hayırlı olsun,öğrenci sayfama baktım ders seçme işlemi devam ediyor
Kredisi yüksek dersleri seçme sadece yapabileceğin dersleri seç.İngilizce 7-8 seçmişsin peki yapabilecekmisin?

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
yaa sen niye herşeye muhalifsin..H1N1 yazdı:ilki daha iyidi.

bu arada bilgisayarımı bozdun

Coğrafya edebiyattan daha kolay bence kardeşimH1N1 yazdı:ilki daha iyidi.
İngilizce 7-8 ve inkılap zorunlu dersim kardeşimfoundreform yazdı:Hayırlı olsun,öğrenci sayfama baktım ders seçme işlemi devam ediyorKredisi yüksek dersleri seçme sadece yapabileceğin dersleri seç.İngilizce 7-8 seçmişsin peki yapabilecekmisin?

Kişiden kişiye değişir ama banada Edebiyat çok kolay geliyor. Hayırlısı.gardiyan yazdı:Coğrafya edebiyattan daha kolay bence kardeşimH1N1 yazdı:ilki daha iyidi.İngilizce 7-8 ve inkılap zorunlu dersim kardeşimfoundreform yazdı:Hayırlı olsun,öğrenci sayfama baktım ders seçme işlemi devam ediyorKredisi yüksek dersleri seçme sadece yapabileceğin dersleri seç.İngilizce 7-8 seçmişsin peki yapabilecekmisin?
HATÇE ben ne yaptım senin beceriksizliğin. Sen kullanmayı bilmiyorsan ben ne yapam

Sonunda hepimiz ölürüz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Tolga, sana güvenip PCmi etkinleştirmedim o da çöktü, çok şükür içindekiler silinmedi ama PCm halen tamirde, babam yarın getirecek