üniversite hayalliler
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: üniversite hayalliler
Bu dönem daha mezun olacaz AÖL'den, sonra YGS sınavına girecez, sonra iyi bir puan alıp İnşallah Üniversite'yede gidecez 

- foundreform
- Doçent
Forum üyeleri arasında açık öğretim lisesinden mezun olup,açık öğretim veya örgün eğitim olarak üniversite okuyanlar var.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Diyarbakır yazdı:22 TEMMUZ 2013 Açık Öğretim Lisesi Mezunuyum
Şu anda üniversite okuyorum. Türkçe Öğretmenliği
ne güzel bir bölüm seçmişsin Diyarbakır benim ortaokul arkadaşımda Türkçe ögretmenligi okuyor şuanda 3. sınıf dokuz eylül üniversitesinde..
Ahaha oda iyimişH1N1 yazdı:Mezun olmadan üniversite ye gidiyorum ben.

İnşallahKöylü Kızı yazdı:Bu dönem daha mezun olacaz AÖL'den, sonra YGS sınavına girecez, sonra iyi bir puan alıp İnşallah Üniversite'yede gidecez

Hangi üniversiteDiyarbakır yazdı:22 TEMMUZ 2013 Açık Öğretim Lisesi Mezunuyum

Ben örgün üniversite olarak sormuştum .sfoundreform yazdı:Forum üyeleri arasında açık öğretim lisesinden mezun olup,açık öğretim veya örgün eğitim olarak üniversite okuyanlar var.
Ben üniversiteyi açık öğretimden okudum ama kardeşim açık liseden mezun olup örgün üniversite okuyor 4 yıllık. Yani istersen ve güzel puan alırsan sınavda, örgün üniversiteye gitmen için hiç bir engel yok.

Kendime güveniyorum alırımkripton yazdı:Ben üniversiteyi açık öğretimden okudum ama kardeşim açık liseden mezun olup örgün üniversite okuyor 4 yıllık. Yani istersen ve güzel puan alırsan sınavda, örgün üniversiteye gitmen için hiç bir engel yok.

Saygı duyuyorumDiyarbakır yazdı:la tahzen ;
kişisel bilgilerimi buraya teşhir etmek istemiyorum

Diyarbakır yazdı:Bir an önce öğretmen olup çiçeklerime kavuşmak istiyorum jass kardeşim çalışma tempom çok yoğun bir yandan üniversite bir yandan ekstra kendi kendime yeni dil öğreniyorum farsça dili seneye de kpss hazırlık planim var ALLAH YARDIM ETSIN.jass yazdı:Diyarbakır yazdı:22 TEMMUZ 2013 Açık Öğretim Lisesi Mezunuyum
ne güzel bir bölüm seçmişsin Diyarbakır benim ortaokul arkadaşımda Türkçe ögretmenligi okuyor şuanda 3. sınıf dokuz eylül üniversitesinde..
amin inşallah atanma durumu nasıl bu bölümlerin güzel diye duydum ama.

Diyarbakır yazdı:ihtiyaç sayısına göre değişiyor puan 75 en az
atama ve iş alanlari çok geniş darısı sizin başiniza insallah
amin inşallah arkadaşım liseden sonra ygs 'ye girdi onun aklına uysaydım şimdiye.dokuz eylülden seneye mezundum Türkçe ögretmenligi.

çok büyük bir sorun olmaz da 8-9 ağustos sınavlarına girdiğimde mekatronikçi olucam hayırlısıyla.