Son Dönem İngilizcesinden Kalırsam Üniv. Kayıt Olur Mu?

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
verser

Son Dönem İngilizcesinden Kalırsam Üniv. Kayıt Olur Mu?

Mesaj gönderen verser » 21 May 2015, 14:48

Merhabalar,
Açık lisede 8. dönemdeyim. İngilizce 8 dersini ilk defa aldım, mayıs sonu sınava gireceğim. Benim sorum bu bir ortak ders ve mezuniyet şartında ortak derslerin tümünden başarılı olmak yazıyor; ben İngilizce dersini vermez isem, bu yıl üniversiteyi kazanırsam kayıt yaptıramaz mıyım? Çok teşekkürler.

kurt cobain
Asistan

Re: Son Dönem İngilizcesinden Kalırsam Üniv. Kayıt Olur Mu?

Mesaj gönderen kurt cobain » 21 May 2015, 15:20

O dersten üç kez kaldın'mı muaf oluyorsun geçmen gerekmiyor sadece 192 krediyi tamamlamalısın.

Şimdi diyelim girdin geçemedin,temmuz sınavı ve akabinde tekrar ağustos sınavı var yani bu sene her türlü mezun oluyorsun mevcut kredini tamamlarsan ingilizce dersi seni engellemiyor geçemez'sen sadece dönemin uzuyor bu ay mezun olmak varken ağustos'ta mezun oluyorsun.

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 21 May 2015, 15:46

verser yazdı:Merhabalar,
Açık lisede 8. dönemdeyim. İngilizce 8 dersini ilk defa aldım, mayıs sonu sınava gireceğim. Benim sorum bu bir ortak ders ve mezuniyet şartında ortak derslerin tümünden başarılı olmak yazıyor; ben İngilizce dersini vermez isem, bu yıl üniversiteyi kazanırsam kayıt yaptıramaz mıyım? Çok teşekkürler.
Malesef bu dersi geçemezseniz mezun olamazsınız 3. döneme kalıyosunuz, o zamanda geçemezseniz ek sınavlar var, ek sınavlarda da geçemezseniz muaf olursunuz ama Üni kayıtlarına engel değil siz yine de vermeye çalışın bu dönem, kolay gelsin... :nazarlik:

Kullanıcı avatarı
jass
Doktor

Mesaj gönderen jass » 21 May 2015, 16:36

İngilizce dersini hiç vermemişsin ögnrenci bilgilerine bak bi zorunlu ortak dersler kaç kane.

ssnazee

Mesaj gönderen ssnazee » 23 May 2015, 17:51

Bu yil benim son yilim ve son yil acik liseye gectim kredim 120 1.donem sinavlardan 17 derse girdim 6 tanesini veremedim :23: bu donemde 12 dersim var veririm umarim ama bu veremedigim dersler icin ek sinav yapiliyo mu 18 olmadigim icin 3.donem sinavina giremiyomusum sanirim universiteyi kazanip mezun olamazsam uzulurumm :((( lutfen yardimci okun

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön