Benim gideceğim okul erkek kardeşimin okuduğu okul çıktı(Abdulkadir Göncü Anadolu Lisesi)

Açılır merak etmeyiniz, evet arkadaşlar sınav giriş belgesini çıkartan var mı?lisebitmelidertlerde yazdı:benim sınava gririiş yeri butonu halaç ıkamdı neden acaba..
Ben onu biliyorum zaten, Genelde ben internetten direk olarak yazdırıyordum PCye ama bu sefer PDF olarak indirildi ona şaşırdımDersatatürk yazdı:Hanımefendi yazdırma ekranında solda PDF yazan butona tıklıyorsunuz oradan yazıcınızı seçiyorsunuz kaydet butonu size yazdır olarak değişiyor ve yazdırıyorsunuz .
Sorunda o zaten ben biligsayarıma format attırınca içindeki programlar, uygulamalar silinmiş ve yazdıramıyorum bir türlü heralde ondan PDF şeklinde indirdi. Format attrıan kişi yanlış atmış formatıDersatatürk yazdı:Söylediğim şekilde yaparsanız direk yazardı indirmezdi, en azından ben bu şekilde yazdırdım .
N'apim hemen açayım dedimfoundreform yazdı:Hatice bu konuyu ben açayım diyordum,benden önce davranmışsınSınav giriş yerimi öğrendim,biraz uzak ama ilçe sınırları içinde...Sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar dilerim,İnşallah herkes istediği kredileri alır bir an önce.Nasipse son sınavdan bir önceki sınavım olacak ama halen sınav stresini atlatamadım
Bir soruyu 20 kere okuduğumu bilirim.