SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI!

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI!

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 26 May 2015, 11:34

Sınav giriş yerleri belli olmuştur, sınava girecek tüm açıkliselilere başarılar dilerim... :nazarlik:

Benim gideceğim okul erkek kardeşimin okuduğu okul çıktı(Abdulkadir Göncü Anadolu Lisesi) :25: Son sınavım bu hadi hayırlısı İnşallah :gozkırkma:

lisebitmelidertlerde
Acemi

Re: SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI!

Mesaj gönderen lisebitmelidertlerde » 26 May 2015, 12:32

benim sınava gririiş yeri butonu halaç ıkamdı neden acaba..

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 26 May 2015, 12:44

lisebitmelidertlerde yazdı:benim sınava gririiş yeri butonu halaç ıkamdı neden acaba..
Açılır merak etmeyiniz, evet arkadaşlar sınav giriş belgesini çıkartan var mı?
Benim bilgisayara format attıktan sonra tüm tarayıcılarım (Googlechrome hariç) yazdırmıyor.. Google chromeden yazdırabiliyorum sadece...
yaa kıracam en sonunda yeter yaa bıktım herşeyi eksik yüklemişler :isyan:

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 26 May 2015, 13:18

Arkadaşlar Google Chrome'den giriş belgemi yazdırdım PDF formatında indirdi, sizde de öyle mi yazdırılıyor??

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 26 May 2015, 13:32

Hanımefendi yazdırma ekranında solda PDF yazan butona tıklıyorsunuz oradan yazıcınızı seçiyorsunuz kaydet butonu size yazdır olarak değişiyor ve yazdırıyorsunuz . :)
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 26 May 2015, 13:34

Dersatatürk yazdı:Hanımefendi yazdırma ekranında solda PDF yazan butona tıklıyorsunuz oradan yazıcınızı seçiyorsunuz kaydet butonu size yazdır olarak değişiyor ve yazdırıyorsunuz . :)
Ben onu biliyorum zaten, Genelde ben internetten direk olarak yazdırıyordum PCye ama bu sefer PDF olarak indirildi ona şaşırdım :D

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 26 May 2015, 13:37

Söylediğim şekilde yaparsanız direk yazardı indirmezdi, en azından ben bu şekilde yazdırdım . :)
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 26 May 2015, 13:40

Dersatatürk yazdı:Söylediğim şekilde yaparsanız direk yazardı indirmezdi, en azından ben bu şekilde yazdırdım . :)
Sorunda o zaten ben biligsayarıma format attırınca içindeki programlar, uygulamalar silinmiş ve yazdıramıyorum bir türlü heralde ondan PDF şeklinde indirdi. Format attrıan kişi yanlış atmış formatı
Sorun PC'mde :sinsi:

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 26 May 2015, 14:48

Hatice bu konuyu ben açayım diyordum,benden önce davranmışsın :mrgreen: Sınav giriş yerimi öğrendim,biraz uzak ama ilçe sınırları içinde...Sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar dilerim,İnşallah herkes istediği kredileri alır bir an önce.Nasipse son sınavdan bir önceki sınavım olacak ama halen sınav stresini atlatamadım :37: Bir soruyu 20 kere okuduğumu bilirim. :(
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 26 May 2015, 14:54

foundreform yazdı:Hatice bu konuyu ben açayım diyordum,benden önce davranmışsın :mrgreen: Sınav giriş yerimi öğrendim,biraz uzak ama ilçe sınırları içinde...Sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar dilerim,İnşallah herkes istediği kredileri alır bir an önce.Nasipse son sınavdan bir önceki sınavım olacak ama halen sınav stresini atlatamadım :37: Bir soruyu 20 kere okuduğumu bilirim. :(
N'apim hemen açayım dedim :07: İnşallah herkesin sınavı istediği gibi olur... Herkese başarılar... Yaa Furkan sakin ol alt üstü bir sınav gerilmene gerek yok ben YGSde bile oldukça hatta bayağı rahattım(ondan kötü geçti :06: ) sende rahat ol iyi geçecek İnşallah

“Sınavlar” sayfasına dön