Sınav Girişi İçin
Sınav Girişi İçin
Herkese merhaba ben bugün halk eğitimden sınav giriş belgesini çıkartmaya gittim birde öğrenci kartını çıkarttırdım ama benim fotoğraf biraz eski baya önceden çekilmiştim kimlikte ve öğrenci kartında aynı fotoğraf var sınava girerken bir sıkıntı olur mu acaba ? Almazlarsa felan çok üzülürüm daha önce böyle birşey yaşayan felan var mı ve birde sadece sınav giriş belgesi ve öğrenci kartıyla gitsek alırlar mı sınava kimlik götürmesek
Re: Sınav Girişi İçin
benim resimlerde eski şu ana kadar bir şey olmadı ama ben değiştireceğim
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
Dönem:8
<3mezun<3

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Merhaba...
Benim de kimliğimdeki ve öğrenci kartımdaki resimlerim aynı, sınavda sorun olmaz eski olsalar bile merak etme. ama sınav giriş belgesi ve kimlik götürmelisin. yani kimlik illa olması lazım...
Benim de kimliğimdeki ve öğrenci kartımdaki resimlerim aynı, sınavda sorun olmaz eski olsalar bile merak etme. ama sınav giriş belgesi ve kimlik götürmelisin. yani kimlik illa olması lazım...
Ben sınavda kimlik kartımı bile götürmüyorum sorun çıkmıyor.
Sonunda hepimiz ölürüz
öğrenci kartını götürmesek sıkıntı olurmu
Asrın tarzına değil ,Allah'ın farzına uyan kazanır.
- foundreform
- Doçent
Bu zamana kadar öğrenci kartı olmayanların sınavının iptal olduğunu görmedim.Sınav giriş belgesi ve kimliğiniz yanınızda olursa problem olacağını zannetmem.vk4242 yazdı:öğrenci kartını götürmesek sıkıntı olurmu
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Hayır olmaz..! Ben bugüne kadar hep götürdüm bir defa olsun alıp bakmadılar sadece Kimlik ve Giriş belgesi bulundurmak zorunludur...!vk4242 yazdı:öğrenci kartını götürmesek sıkıntı olurmu
eyvallah ya bilgilendirdğiniz için 

Asrın tarzına değil ,Allah'ın farzına uyan kazanır.
kimlikte ve giriş belgesinde ki fotoğraf 4 sene öncesine aitse sıkıntı olmaz değil mi 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
O sıkıntıdediğin sadece YGSde olur ama oda olmadı bana, ben 4 yıllık resimli kimliğimle YGSye bile aldılar AÖLde de sorun olmaz merak etmeyiniz...dreams17 yazdı:kimlikte ve giriş belgesinde ki fotoğraf 4 sene öncesine aitse sıkıntı olmaz değil mi

arkadaşlar merhaba bugün arkadaşın sınav giriş kağıdını çıkardım ama fotoğraf yoktu onu nasıl halledebiliriz sanırım fotoğrafsız almıyorlarmış
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Kimliğinde resim varsa sorun çıkmaz. Ama eğer sorun olursa Halk Eğitim Merkezine suçu atın....arctic yazdı:arkadaşlar merhaba bugün arkadaşın sınav giriş kağıdını çıkardım ama fotoğraf yoktu onu nasıl halledebiliriz sanırım fotoğrafsız almıyorlarmış