3. dönem sınavı
3. dönem sınavı
3. Donem sınavları 8,9 agustosa alınmiş ama sonuclarin yayınlanma tarihi 18 eylul yazıyor. Bu dönem kalan 2 ortak dersimi veremiyecegim hic calismadim 3. Döneme kalip muaf olacagim buyuk ihtimal anlamadigim şey neden bu kadar gec aciklaniyor sinav sonuclari 40 gun gibi bi süre mezuniyet incelemesi vs eylul sonunu bulur cıkma belgesi almam univ icin madur durumda bile olabilirim ösym kac milyon insanın girdigi sinavi 3,5 gün gibi bi surede acıklayabiliyorda neden aöl sınavları 40 günde ??
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: 3. dönem sınavı
Sınav sonuçaları böyle ama Üniversite kayıtları için mağdur bırakacaklarını sanmıyorum İnşallah bırakmazlar...greenesst yazdı:3. Donem sınavları 8,9 agustosa alınmiş ama sonuclarin yayınlanma tarihi 18 eylul yazıyor. Bu dönem kalan 2 ortak dersimi veremiyecegim hic calismadim 3. Döneme kalip muaf olacagim buyuk ihtimal anlamadigim şey neden bu kadar gec aciklaniyor sinav sonuclari 40 gun gibi bi süre mezuniyet incelemesi vs eylul sonunu bulur cıkma belgesi almam univ icin madur durumda bile olabilirim ösym kac milyon insanın girdigi sinavi 3,5 gün gibi bi surede acıklayabiliyorda neden aöl sınavları 40 günde ??
YGS sonuçları kopya iddiaları falan olduğu için hemen cevaplar açıklanıyor...