Bu dönem İng'ler kolaydı ama... Geçmiş olsun herkese, kaldı yarınrüfeyde yazdı:ing-8 harici 7 ders iyiydi geçtigimi umuyorum da su ingilizce 4 soru harici atmaca
flowers, water, garden... gibi cümleler olan şıkkı işarteleseydin...jass yazdı:İngilizce ile mat çok berbat bişeydi. yav ilk soruda adamın elinde suyla çiçek suluyor ne diyordu acaba.![]()
Halen geçme notu 45ebruç yazdı:sınavda puanlamalar hala 45 mi yoksa 50 oldumu ababa?
ampacı yazdı:ben ingilizce-4 sinavina girdim. cok zor degildi fakat bazi sorularin resimli verilmesi gerektigini dusuyorum. cunku "onunde, arkasinda..." on eklerini getirirken sadece grammerden ayirt edebiliyordunuz dogru secnegi. Sbs'de bile boyle degildi. o konuda gereksiz yere ogrenciyi zorlamislar diye dusunuyorum.
Köylü Kızı yazdı:flowers, water, garden... gibi cümleler olan şıkkı işarteleseydin...jass yazdı:İngilizce ile mat çok berbat bişeydi. yav ilk soruda adamın elinde suyla çiçek suluyor ne diyordu acaba.![]()
hic anlamadım ki canım yani umarım veririm ama cok zor bu ara misafir enesin rahatsızlıgı cenaze derken dersler kaldı suan soru cozuyorum yarınki sınav icin dusunKöylü Kızı yazdı:flowers, water, garden... gibi cümleler olan şıkkı işarteleseydin...jass yazdı:İngilizce ile mat çok berbat bişeydi. yav ilk soruda adamın elinde suyla çiçek suluyor ne diyordu acaba.![]()