İNG umarım 9 üstüdür

hacı sen kacıncı SINIFsın 68 kredi nedir bea.ofkanka yazdı:sınavım kötü geçti offhiç sormadılar. çalıştığım az yerden zaten bütün derslere tam çalışamadım kredim 68 muaf olmasın dersler bari off seneler gidiyo kötüyüm Allahım
felipemexes yazdı:Sorular ve cevaplar ne zaman acıklanıyor ???
İngilizce-8 ve Seçmeli İngilizce-8 kolaydı yaa.... 80'den aşağı alırsam yuuh derim... çoğunlukla kitaptan sorulmuştu...felipemexes yazdı:Gençler ingilizce zor dedim zor dedim keske kitaptaki ünite sonu sorularını yapsaydım@koylukızı dinlemedim seni kusura bakma.
dil ve anlatım en az 16 dogrum var diye tahmin ediyorum edebiyata eşşek gibi çalıştım çalışmadıgım yerler cıktı yazarların eserleri filan
geçersem duacıyım
İNG umarım 9 üstüdür![]()
![]()
Trafik ve İlk yardım'dan 4 doğru mubrutus1337 yazdı:Matematik 1 den 15 doğru yapıp trafik ve ilkyardımdan 4 doğru yaptım bu çok saçma
Çarşamba veya Perşembe... En geç Cuma günü açıklanır. Ve ilk MEB sayfasında yayınlanır, orayı takip edin...felipemexes yazdı:Sorular ve cevaplar ne zaman acıklanıyor ???
HACI derken..felipemexes yazdı:hacı sen kacıncı SINIFsın 68 kredi nedir bea.ofkanka yazdı:sınavım kötü geçti offhiç sormadılar. çalıştığım az yerden zaten bütün derslere tam çalışamadım kredim 68 muaf olmasın dersler bari off seneler gidiyo kötüyüm Allahım
TEBRİK EDERİMKöylü Kızı yazdı:Sınav çok iyiydi yaaaa...Saat 10:20'de sınavadn çıktım.... Artık mezunum......![]()
Herkese geçmiş olsun![]()
![]()
![]()