Arkadaşlar, sınav sırasında daha doğrusu sınava girdiğimizde masamızda bir anket(forum gibi bir şey 6-8 sayfalık) bulduk, ordaki yetkililer bize Anadolu Üniversitesi ve MEBin uyguladığı Şanlıurfadaki (bağımlı durumu varmı) ilgili bilimsel çalışmalar yapılıyormuş, Urfadaki gençlerin okuldaki durumları, biz açıkliseliler nasıl açıkliseye geçtik, neden geçtik, bununla ilgili bir araştırma yapılıyor, bilimsel bir araştırmaymış, bizde doldurduk bu formu...
Benim merak ettiğim acaba sizede böyle birşey geldi mi? Yoksa sadece Urfada mı uygulanıyor bu anket...
Sınavdan Sonra Anket doldurdunuz mu?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Sınavdan Sonra Anket doldurdunuz mu?
Köylü Kızı yazdı:Arkadaşlar, sınav sırasında daha doğrusu sınava girdiğimizde masamızda bir anket(forum gibi bir şey 6-8 sayfalık) bulduk, ordaki yetkililer bize Anadolu Üniversitesi ve MEBin uyguladığı Şanlıurfadaki (bağımlı durumu varmı) ilgili bilimsel çalışmalar yapılıyormuş, Urfadaki gençlerin okuldaki durumları, biz açıkliseliler nasıl açıkliseye geçtik, neden geçtik, bununla ilgili bir araştırma yapılıyor, bilimsel bir araştırmaymış, bizde doldurduk bu formu...
Benim merak ettiğim acaba sizede böyle birşey geldi mi? Yoksa sadece Urfada mı uygulanıyor bu anket...
bizde herangi bişey veya anket tarzı uygulamalar yoktu.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Heralde bu sadece Urfa'da uygulanıyor ..

Sadece urfada herhalde hocalara sor ndir diye bu? Ogrenmek hakkin
- brutus1337
- Yardımcı Uzman
Biz kendi cevaplama kağıdımızı zor aldık
o önümüze gelse heralde kalkıp tebrik ederdim hocaları

Mezun
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Sordum zaten salonda herkese verilmiş herkes yapıyor ne olduğunu bilmedikleri halde ben sordum nedir diye, işte Anadolu Üniversitesi ve MEB'in bilimsel araştırması için biz gençlerinde katkıda bulunmamızı istiyorlarmış, zorunlu değil isteyen doldurur ama herkes doldurdu, Aile, eğitim, sosyal hayatla... ilgili sorulara evet, hayır, katılıyorum, katımıyorum gibi cevaplar verdik...tonynoyan yazdı:Sadece urfada herhalde hocalara sor ndir diye bu? Ogrenmek hakkin