sınav sonuçları
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: sınav sonuçları
Evet doğru, İŞ TAKVİMİnde öyle yazıyor yani doğrudur..
- yaprak dökümü
-
açıklasınlar çekilmiyor bu stress.nasıl geçti sınav bu arada ???
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Bugün kitapçıklar gelsin karar verecem iyimi kötümü diye... yaa İngilizcede çok kolay bir soruyu hemde kitapta olan bir soruyu yanlış yapmışım yaaaalperkerem yazdı:açıklasınlar çekilmiyor bu stress.nasıl geçti sınav bu arada ???

-
Sen ne diyorsun ya ben Hz Muhammedin doğduğu yeri yanlış yaptım ki cvp ları kontrol ederken fark ettim.en az 10 soru okudugumu anlamadıgım için gitmiştir yani 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Hadi yaa.. geçmiş olsun neyse hayırlısı olsundaalperkerem yazdı:Sen ne diyorsun ya ben Hz Muhammedin doğduğu yeri yanlış yaptım ki cvp ları kontrol ederken fark ettim.en az 10 soru okudugumu anlamadıgım için gitmiştir yani

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Olsun olsun... sonraki dönem verirsin hem düşük almaktan kurtuldun, 3. dönem daha yüksek puan alarak vereceksin İnşallah... Üüzülme lütfen yaatebessümm yazdı:matematik hariç tüm dersleri geçmişimüzüldüm

bende bildiğim bir çok soruyu yanlış yapmışımKöylü Kızı yazdı:Bugün kitapçıklar gelsin karar verecem iyimi kötümü diye... yaa İngilizcede çok kolay bir soruyu hemde kitapta olan bir soruyu yanlış yapmışım yaaaalperkerem yazdı:açıklasınlar çekilmiyor bu stress.nasıl geçti sınav bu arada ???sinir oldum nasıl olur off hzlıca yapınca gözden kaçtı yaa o soru kitapta vardı ama yaaa

tarihi çok iyi bekliyordum ama hep bildiklerimi yanlış yapmışım sinir oldum

Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3

haklısın tatlım bende dünden beri ders çalışmaya başladım 31 zorunlu dersim kaldı 92 kredim varKöylü Kızı yazdı:Olsun olsun... sonraki dönem verirsin hem düşük almaktan kurtuldun, 3. dönem daha yüksek puan alarak vereceksin İnşallah... Üüzülme lütfen yaatebessümm yazdı:matematik hariç tüm dersleri geçmişimüzüldüm
bir an önce bitirmek istiyorum
<3mezun<3
<3mezun<3

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Malesef o soruya sinir oldum, nasıl yanlış yaptım yaa çoook basitti ama... 
Tebessüm hiç üzülme o 31 derside vereceksin yakında hepsini...

inşallah canımKöylü Kızı yazdı:Malesef o soruya sinir oldum, nasıl yanlış yaptım yaa çoook basitti ama...

<3mezun<3
<3mezun<3

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Ha işte moralin yerine gelsin, Ramazanda bol bol zamanın olacak İnşallah bu sefer çok iyi olacak...

inşallah canımKöylü Kızı yazdı:Ha işte moralin yerine gelsin, Ramazanda bol bol zamanın olacak İnşallah bu sefer çok iyi olacak...![]()
![]()

bu dönem sınava çok vakit yok kayt yenileme geç başlıyor

<3mezun<3
<3mezun<3