Arkadaşlar 147 veya başka yerleri aramamıza gerek yok bu sene üniversite kayıtları risk gibi biraz o yüzden kamayaya bir imza atın bir EMAİL de sizden gitsin bakanlıga her imza bir email dostlar o yüzden ek sınav için imzalayyalım
https://www.change.org/p/meb-a%C3%A7%C4 ... 1ls%C4%B1n
Ek Sınav İçin İmza
-
- Asistan
- İletişim:
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Ek Sınav İçin İmza
Ben ek sınava girmeyecem ama bir imzada benden olsun bakalım... 

Bende giremiyomuşum ama bende destek oluyum 

Ek sınav muhakkak yapılacak zaten. İmza toplamalar eskide kaldı... Üniversite kayıtları geçen sene de, Ağustos ayında diye duyuruldu ama ÖSYM baktı ki olmayacak, yine Eylül'e çekti kayıtları. Bu sene de öyle olacak tahmin ediyorum...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Asistan
- İletişim:
işi garantiye almada fayda var o eski dediğin sistem yeniemrahk yazdı:Ek sınav muhakkak yapılacak zaten. İmza toplamalar eskide kaldı... Üniversite kayıtları geçen sene de, Ağustos ayında diye duyuruldu ama ÖSYM baktı ki olmayacak, yine Eylül'e çekti kayıtları. Bu sene de öyle olacak tahmin ediyorum...

- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Benden'de bir imza 3 kredim kaldı ama ne olur ne olmaz değil mi... 

- foundreform
- Doçent
Kampanyayı imzaladım.Bu konuda bende endişeliyim,eğer 3.dönem sınavları ile mezun olamayıp ek sınav ile mezun olursam,üniversite için kayıt sürelerinin dolmuş olacağını düşünüyorum.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015