Üniversite Kaydı
Üniversite Kaydı
Arkadaşlar ilk önce merhabalar.Benim şuanda 187 kredim var ve en son olan 30-31 Mayıs sınavlarına girdim.Ve bunlar 4 Temmuz'da açıklanıyor.Son LYS sınavına 21 Haziran'da giriyoruz.28 Haziran gibi açıklandığını düşünürsek aradaki sürede açık liseden gelecek olan okul puanı veya üniversite kaydında bir problem yaşar mıyım? Şimdiden teşekkürler.
Toplam Dönem :15
Kredi:187
Eksik Kredi:5
Üniversite çok yakın !
Kredi:187
Eksik Kredi:5
Üniversite çok yakın !

Re: Üniversite Kaydı
Kusura bakmayın yazacak başka bir yer bulamadım benimde sorum şu şuan açık lisede okuyorum 155 kredim var 2.dönem sınavlarına girdim ve tahminimce 3.dönem sınavlarınada girince kredim tamamlanmış oluyor şimdi ygs 4 ten 160 puan aldım ve açık öğretim fakültesinden bir bölüm okumak istiyorum tercihimi nasıl yapacağım diplomamı almadan tercih yapabiliyormuyum kayıt tarihleri ne zaman bilgi verirseniz çok sevinirim.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Merhababrscmbzz yazdı:Arkadaşlar ilk önce merhabalar.Benim şuanda 187 kredim var ve en son olan 30-31 Mayıs sınavlarına girdim.Ve bunlar 4 Temmuz'da açıklanıyor.Son LYS sınavına 21 Haziran'da giriyoruz.28 Haziran gibi açıklandığını düşünürsek aradaki sürede açık liseden gelecek olan okul puanı veya üniversite kaydında bir problem yaşar mıyım? Şimdiden teşekkürler.

Yerleştirmeler Temmuz ayı içerisinde olacak o zaman sınav sonuçları açıklanmış ve diploma notun hesaplanmış olacak. Üniversite kayıtlarında herkes tedirgin ama sorun çıkacağını sanmıyorum çünkü birçok kişi kayıt yapacak mağdur edilemez.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
MerhabaAziz74 yazdı:Kusura bakmayın yazacak başka bir yer bulamadım benimde sorum şu şuan açık lisede okuyorum 155 kredim var 2.dönem sınavlarına girdim ve tahminimce 3.dönem sınavlarınada girince kredim tamamlanmış oluyor şimdi ygs 4 ten 160 puan aldım ve açık öğretim fakültesinden bir bölüm okumak istiyorum tercihimi nasıl yapacağım diplomamı almadan tercih yapabiliyormuyum kayıt tarihleri ne zaman bilgi verirseniz çok sevinirim.

Tercihler Temmuz ayı içerisinde olacak tarihi tam bilmiyorum ama o zaman olacak. diplomanı almadan tercih yapabilirsin fakat kayıt için diplomanı daha almamışsan Halk eğitimden Çıkma belgesi mi ne öyle bişey alıyormuşsun onunla kayıt yapabilirsin ki bu örgün üniv içindi AÖF için de öylemi biliyorum...