Bu ne anlama geliyor acaba.Diploma ile ilgili.

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
efsunger

Bu ne anlama geliyor acaba.Diploma ile ilgili.

Mesaj gönderen efsunger » 15 Haz 2015, 19:36

Açık öğretim sitesine ne zaman giriş yapmaya çalışsam bu yazıyor.Önceden mezuniyet incelemesinde yazıyordu.1 aya yakındır bu yazıyor.Sisteme giremiyorum ve giremediğimden mezuniyet işlemleri ve diploma bilgileri denen yerleri göremiyorum.Bunun anlamı nedir ? Diplomayı alabilirmiyim artık ? Eğer diplomayı alabiliyorsam herhangi bir belge ya da para vermek gerekiyor mu ?
Resim

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Re: Bu ne anlama geliyor acaba.Diploma ile ilgili.

Mesaj gönderen foundreform » 15 Haz 2015, 19:58

Diploma no su almış öğrenciler yazdığına göre,durumunuz mezuniyet incelemesinden,mezun konuma gelmiş.Çünkü diploma no almışsınız.Sistem yakın bir zamanda açılır,sistem açılınca diplomanızın nerede olduğu yazar.Eskiden diploma almak için 10 tl harç ödemeniz gerekiyordu,artık ödemenize gerek yok.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

efsunger

Re: Bu ne anlama geliyor acaba.Diploma ile ilgili.

Mesaj gönderen efsunger » 16 Haz 2015, 14:14

foundreform yazdı:Diploma no su almış öğrenciler yazdığına göre,durumunuz mezuniyet incelemesinden,mezun konuma gelmiş.Çünkü diploma no almışsınız.Sistem yakın bir zamanda açılır,sistem açılınca diplomanızın nerede olduğu yazar.Eskiden diploma almak için 10 tl harç ödemeniz gerekiyordu,artık ödemenize gerek yok.
Teşekkür ederim.Ben şubat ya da ocak ayının sınavlarında mezun olmuştum.2-3 ay mezuniyet incelemesinde yazıyordu şimdi de 1 aydır diploma no'su yazıyor.Bu böyle cok uzun sürecek mi? Diplomamı bir an önce almak istiyorum çünkü.

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön