yüz yüze eğitim sorunu

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
badboysafak91

yüz yüze eğitim sorunu

Mesaj gönderen badboysafak91 » 24 Haz 2015, 02:18

Yüzyüze eğitimi tamamladım. Fakat dosyam Ankarada olduğu için evrakımın elektronik ortamda taranması gerekiyor ve Mezuniyet işlemlerinin başlaması için bugün itibariyle okulda taramalar gerçekleşti. Fakat halen YÜZYÜZE EĞİTİMİ TAMAMLADI MI ? KISMINDA : HAYIR yazıyor. sınav sonuçları açıklandığı zamanmı mezuniyet incelemesine alınıcam :utanma: :.yehuu:

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: yüz yüze eğitim sorunu

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 24 Haz 2015, 04:42

Tebrik ederim... :dans: Bu dönem bayağı mezunlarımız var Maaşallah darısı tüm açıkliselilerin başına... :26:

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 24 Haz 2015, 10:52

1 aydır bunun için telefon açıyorum , mail atıyorum , BİMER'e başvuru yapıyorum . Artık usanmış olsalar ki duyuru yaptılar ... Herkese hayırlı olsun.
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

emirhanbzl

Mesaj gönderen emirhanbzl » 02 Tem 2015, 13:41

Selam 12 sınıfı bıtırdım fakat 11 sınıfın 2 donemınden 1 desrten kaldım devamsızlıktan degıl normal olarak ogertmenlerım 12 sınıfa gectıgımızde alan kredım tam oldugu ıcın o kaldıgım dersı almama grek olmadıgını soyledıler sımdı sısteme gırdıgımde yuzeyuz egıtımı tamamlamadı yazıyoo bunun sebebı bu mudur ne yapmam lazım bıde butun ortak derslerımı gectım sadece dıl anlarım dersı var bundan yaparmı yüzyüze egıtımın bununla alakası varmı ALAN KREDİM TAM

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön