Geçme notu 45 ise mezunum
Geçme notu 45 ise mezunum
Arkadaşlar biyoloji 3'den 45 almışım eğer geçme notu 45 ise biyoloji 3 ile beraber toplam 24 kredi almış oluyorum ve benim tam 24 krediye ihtiyacım vardı nediyorsunuz bu durum hakkında?
Re: Geçme notu 45 ise mezunum
Sonuçlar açıklandı mı acaba ?
Geçme notu 45,mezunsun hayırlı olsun .
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Kredi bilgileri bölümüne bakınız.Sienne yazdı:Sonuçlar açıklandı mı acaba ?
geçme notu halen 45 yani geçmişsiniz tebrik ederim
Çok üzgünüm malesef umduğum gibi tutmadı kimya dersi yani 3 kredilik dersten kalmışım böylelikle 24 kredi değilde 21 kredi almışımgardiyan yazdı:Geçme notu 45,mezunsun hayırlı olsun .

Şimdi ben üniversite sınavına girdim tercih yapacağım ve ağustostaki sınava gireceğim diplomasız nasıl kayıt yaptıracağım?
Benimde 178 kredim var ve ağustosta inşallah mezun olacağım. Üniversiteler ek süre veriyorlar açıköğretim lisesinde okuyan öğrenciler için. Bunun önleminin alındığını AÖL resmi web sitesi (http://www.aol.meb.gov.tr/) duyurdu. Ağustos sınavında mezun olduğun zaman sana çıktı belgesi verecekler ve sen onunla üniye kayıt olacaksın daha sonra diploman çıkınca okuduğun üniversiteye ulaştıracaksın.yeryuzu33 yazdı:Çok üzgünüm malesef umduğum gibi tutmadı kimya dersi yani 3 kredilik dersten kalmışım böylelikle 24 kredi değilde 21 kredi almışımgardiyan yazdı:Geçme notu 45,mezunsun hayırlı olsun .böylelikle toplam kredim 189 oldu yani 3 krediye ihtiyacım var.
![]()
Şimdi ben üniversite sınavına girdim tercih yapacağım ve ağustostaki sınava gireceğim diplomasız nasıl kayıt yaptıracağım?
- foundreform
- Doçent
Bir sonraki dönem 3 krediyi verirsin.Yapabileceğin dersleri seçi.Kredisi yüksek diye yapamayacağın dersleri seçme.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Geçmiş olsun. Zorunlu dersiniz miydi? Biz her ihtimale karşı hatta krediyi yanlış hesaplamış olabilirler sorun çıkmasın diye 215 kredi almıştık. Bazı dersler için kredi veriliyor verilmiyor hesabıyla onlar çıkarsa 193 kredi gibi bir şey gelir düşüncesiyle. Tekrar geçmiş olsun üzülmeyin. 3. dönem inşaallah vereceksiniz. Başarılar diliyorum.