Başarısız derslerden ek sınava gırme

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
dreamm58
Çırak

Başarısız derslerden ek sınava gırme

Mesaj gönderen dreamm58 » 30 Haz 2015, 00:21

Başarısız derslerden ek sınava gırme ıhtımalımız varmı ve yıl sonunda yapılan ek sınav gırmek ıcın ılla meznıyet sartları tasımak mı gerekıyor yoksa bızlerde gıre blıyor muyuz ' not acık ögretımde okudugum donem sayısı 9

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Re: Başarısız derslerden ek sınava gırme

Mesaj gönderen foundreform » 30 Haz 2015, 00:26

dreamm58 yazdı:Başarısız derslerden ek sınava gırme ıhtımalımız varmı ve yıl sonunda yapılan ek sınav gırmek ıcın ılla meznıyet sartları tasımak mı gerekıyor yoksa bızlerde gıre blıyor muyuz ' not acık ögretımde okudugum donem sayısı 9
Başarısız olduğun derslerden ek sınava girebilirsin.3.dönemden sonra ek sınav için şartlar açıklandığında ek sınava girip,giremeyeceğini öğrenirsin.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

Kullanıcı avatarı
dreamm58
Çırak

Mesaj gönderen dreamm58 » 30 Haz 2015, 00:28

foundreform yazdı:
dreamm58 yazdı:Başarısız derslerden ek sınava gırme ıhtımalımız varmı ve yıl sonunda yapılan ek sınav gırmek ıcın ılla meznıyet sartları tasımak mı gerekıyor yoksa bızlerde gıre blıyor muyuz ' not acık ögretımde okudugum donem sayısı 9
Başarısız olduğun derslerden ek sınava girebilirsin.3.dönemden sonra ek sınav için şartlar açıklandığında ek sınava girip,giremeyeceğini öğrenirsin.
geçen yılın sartlarına baktım ama bırsey anlamadım... bız mezunıyet sartlarını tasımasakta o ek sınava gıre bılıyor muyuz ben bunu merak edıyorum :!'=?

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 30 Haz 2015, 00:36

Mezuniyet şartları taşımasan da ek sınava girebilirsin.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

Kullanıcı avatarı
dreamm58
Çırak

Mesaj gönderen dreamm58 » 30 Haz 2015, 01:38

foundreform yazdı:Mezuniyet şartları taşımasan da ek sınava girebilirsin.

teşekkur ederım yardımcı oldugunuz ıcın bu konu cok aklımı karıstırıyordu...

Kullanıcı avatarı
dreamm58
Çırak

Mesaj gönderen dreamm58 » 30 Haz 2015, 02:48

mezunıyet sartları derken az krdı kalıyor ya onu dıyorum yanı bızım 100 kredımız olsa o ek sınava gıre bılıyor muyuz yıne arıstı aklım

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 30 Haz 2015, 04:44

dreamm58 yazdı:
mezunıyet sartları derken az krdı kalıyor ya onu dıyorum yanı bızım 100 kredımız olsa o ek sınava gıre bılıyor muyuz yıne arıstı aklım
Dönemin 9 olduğu için girme şansın var Ek sınavlara ama her yıl şartlar değişiyor tabi bu yıl daha belli olmadı 3. dönem sınavından sonra duyurulmaya başlanır. Geçen yıl Ek sınav için sadece 8 dönem üzeri olanlar girebiliyordu...Bu yıl da öyle olursa girebilirsin... :gozkırkma:

Kullanıcı avatarı
dreamm58
Çırak

Mesaj gönderen dreamm58 » 30 Haz 2015, 23:06

Köylü Kızı yazdı:
dreamm58 yazdı:
Dönemin 9 olduğu için girme şansın var Ek sınavlara ama her yıl şartlar değişiyor tabi bu yıl daha belli olmadı 3. dönem sınavından sonra duyurulmaya başlanır. Geçen yıl Ek sınav için sadece 8 dönem üzeri olanlar girebiliyordu...Bu yıl da öyle olursa girebilirsin... :gozkırkma:

inşallah bu yıl gırmem lazım cok sıkı hazırlanıyorum lıse derslerınede calısıorum 60 kredım 3. donem sınavına gırdıkten sonra ek sınavagırmek ıstıyorum cabucak bıtrrmelıyım bu yıl hersyı bırakıp buna calısıyorum

“Sınavlar” sayfasına dön