ARKADAŞLAR LYS AÇIKLANDI!!!
ARKADAŞLAR LYS AÇIKLANDI!!!
Sonuçlar istediğim gibi değil hatice 200ü bile aşamamışım daha bizimkilerle bile konusmadim ne yapc hic bilmiyorum
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: ARKADAŞLAR LYS AÇIKLANDI!!!
Canım üzülme bizim kızlarda istedikleri gibi olmamış, Aysel yerleştirme puanları: TM den 386 almış TS den 417 almış malesef Psikoloji gelmeyebilir...Anlayacağın bizimkilerde kötü geçmiş...cemre2013 yazdı:Sonuçlar istediğim gibi değil hatice 200ü bile aşamamışım daha bizimkilerle bile konusmadim ne yapc hic bilmiyorum
Olsun yaa seneye beraber gireriz olur mu? sen bu AÖFye yerleş seneye senle ben beraber girer belki aynı üniversiteye gideriz tatlım üzülme ailenle de konuş. sonuçta doğru dürüst çalışmadın olsun canım

ts-1'de 305 puanla 130.000 sıralamam hiç istediğim gibi değil maalesef benimde 

Mezun
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Geçmiş olsun... Szi elinizden geleni yaptınız hayırlısı olsun artık İnşallah istediğiniz yerlere yerleşirsiniz...power6 yazdı:ts-1'de 305 puanla 130.000 sıralamam hiç istediğim gibi değil maalesef benimde

-
- Çırak
benimde ts-1'De 329 puanla 80.000 inci olmuşumpower6 yazdı:ts-1'de 305 puanla 130.000 sıralamam hiç istediğim gibi değil maalesef benimde

29.09.2014 Mezun!!!!!!!!

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Belli olmaz, belki yerleşebilirsiniz...power6 yazdı:tsde ilk 100.000 aşağısı seçilmez

Çok güzel sonuçlar bence hepiniz yerleşirsiniz, inşallah istediğiniz yerlere yeter.
Lys'de 300 üzeri çıkanlar bana nasıl çalıştıklarını anlatsın.

benim asıl alanım eşit ağırlıktı fakat lys matematik çok uzun konular olduğu için sözele çalıştım 4-5 ay, aslında çokta çalıştığımı söyleyemem edebiyat ve tarihten 1er kitap bitirdim fem yayınlarının konu anlatımı kitabı var her konu sonunda her konudan 2şer test var. onlarla yetindim ama yanında yaprak test bitirseymişim daha da yükseğe çıkarmışım sanırım.KGamze yazdı:Çok güzel sonuçlar bence hepiniz yerleşirsiniz, inşallah istediğiniz yerlere yeter.
Mezun
Bende sıkıntı var düzenli çalışamıyorum.
Sen az bişi çalışmışsın aslında ama 300 üzeri çıkmışsın daha fazla çalışsaydın dediğin gibi daha iyisini yapabilirsin. Teşekkürler power6
Sen az bişi çalışmışsın aslında ama 300 üzeri çıkmışsın daha fazla çalışsaydın dediğin gibi daha iyisini yapabilirsin. Teşekkürler power6