Mezun yazsısı ne zaman yazar?
- nail
- Yardımcı Uzman
Mezun yazsısı ne zaman yazar?
Mezuniyet incelemesinde olan öğrenci olarak görünüyorum, yarın üniversite tercihleri var ve tercih yapacağım ne zaman mezun yazısı yazar. Bilgisi olan var mı?

Mesleki açık lise / Muhasebe Finansman / Ortak seçmeli ders kalmadı mezun, staj bekliyorum / Dönem 8
Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı
Ö.Asaf
Ö.Asaf
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Mezun yazsısı ne zaman yazar?
Ben de 2-3 üç gün ''mezuniyet incelemesi'' yazdı ondan sonra ''mezun'' yazıyor... Sen de bekle bir kaç güne yazar merak etme incelemedesin daha..

- nail
- Yardımcı Uzman
Bende bir buçuk iki haftadır böyle ama inşallah üniversite kayıtlarına kadar hallolur.. sitresli bir durumKöylü Kızı yazdı:Ben de 2-3 üç gün ''mezuniyet incelemesi'' yazdı ondan sonra ''mezun'' yazıyor... Sen de bekle bir kaç güne yazar merak etme incelemedesin daha..![]()

Mesleki açık lise / Muhasebe Finansman / Ortak seçmeli ders kalmadı mezun, staj bekliyorum / Dönem 8
Ö.Asaf
Ö.Asaf
Haline şükret 60 kredi fazlam var daha mezuniyet incelemesi bile yazmiyornail yazdı:Bende bir buçuk iki haftadır böyle ama inşallah üniversite kayıtlarına kadar hallolur.. sitresli bir durumKöylü Kızı yazdı:Ben de 2-3 üç gün ''mezuniyet incelemesi'' yazdı ondan sonra ''mezun'' yazıyor... Sen de bekle bir kaç güne yazar merak etme incelemedesin daha..![]()