Diploma harci
Diploma harci
Merhaba arkadaslar sorum su olacak diploma harci ne zaman ödenmemiz gerekiyor ben mezun oldum fakat diplomam daha basilmadi sizce önce diploma parasini mi yatirmaliyim yoksa fark.ettmiyor mu
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Diploma harci
Diploma basıldıktan sonra Ziraat bankasına 10 Lirayı yatırıyorsunuz sonra diplomanızı alıyorsunuz, diploma daha basılmamışken para yatırmayınız bence..aysegül yazdı:Merhaba arkadaslar sorum su olacak diploma harci ne zaman ödenmemiz gerekiyor ben mezun oldum fakat diplomam daha basilmadi sizce önce diploma parasini mi yatirmaliyim yoksa fark.ettmiyor mu
- badboysafak91
diploma harcı kalktı diye biliyorum ben
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Yanlış biliyorsun o zaman, Diploma harcı var ve 10 Liracıkbadboysafak91 yazdı:diploma harcı kalktı diye biliyorum ben

- badboysafak91
bi ara öyle bişeyler diyorlardı kalktı diye fark etmez diplomayı alalım yeterki 100 lira feda olsun
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
100 Lira değil yaa 10 Lira sadece, Diploma basıldıktan sonra Ziraat Bankasına yatırıyorsun sonra diplomanı Halk eğitim merkezinden alıyorsun...badboysafak91 yazdı:bi ara öyle bişeyler diyorlardı kalktı diye fark etmez diplomayı alalım yeterki 100 lira feda olsun

Arkadaslar sizce ne zaman basilir diploma
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
1 Ay içinde basılmasını bekliyoruz...aysegül yazdı:Arkadaslar sizce ne zaman basilir diploma

Yaa ben 147 aramistim üniversite kayitlara yetistirilmesini planlaniyorlar öyle demis kadin ama pek inanamadim zaten kayitlatlar 3 agustosta basliyor nasil yetissin dimiKöylü Kızı yazdı:1 Ay içinde basılmasını bekliyoruz...aysegül yazdı:Arkadaslar sizce ne zaman basilir diploma![]()
![]()
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Olabilir aslında ondan sınav sonuçlarını erken açıkladılar, İnşallah erken basılır kayıtlara 2 hafta kaldı, yetiştirirler belki de, hem yetişmezse de çıkma belgesi ile kayıt yapabilirsiniz denmişti... 

Evet doğru çıkma belgesi ile kayot yaptira bilirsin ama bana diploma 19 agustostan önce almaliyim yurt disina gideceğim de orda üniversiteyi okucam acaba gelirmi o zamana kadarKöylü Kızı yazdı:Olabilir aslında ondan sınav sonuçlarını erken açıkladılar, İnşallah erken basılır kayıtlara 2 hafta kaldı, yetiştirirler belki de, hem yetişmezse de çıkma belgesi ile kayıt yapabilirsiniz denmişti...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
İnşallah gelir, beklemekten başka çaremiz yok malesef...aysegül yazdı:Evet doğru çıkma belgesi ile kayot yaptira bilirsin ama bana diploma 19 agustostan önce almaliyim yurt disina gideceğim de orda üniversiteyi okucam acaba gelirmi o zamana kadarKöylü Kızı yazdı:Olabilir aslında ondan sınav sonuçlarını erken açıkladılar, İnşallah erken basılır kayıtlara 2 hafta kaldı, yetiştirirler belki de, hem yetişmezse de çıkma belgesi ile kayıt yapabilirsiniz denmişti...

Insallah yaa cok sabirsizlandimKöylü Kızı yazdı:İnşallah gelir, beklemekten başka çaremiz yok malesef...aysegül yazdı:Evet doğru çıkma belgesi ile kayot yaptira bilirsin ama bana diploma 19 agustostan önce almaliyim yurt disina gideceğim de orda üniversiteyi okucam acaba gelirmi o zamana kadarKöylü Kızı yazdı:Olabilir aslında ondan sınav sonuçlarını erken açıkladılar, İnşallah erken basılır kayıtlara 2 hafta kaldı, yetiştirirler belki de, hem yetişmezse de çıkma belgesi ile kayıt yapabilirsiniz denmişti...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye