Tam 2 haftadır Mezuniyet İncelemesindeyim
-
Tam 2 haftadır Mezuniyet İncelemesindeyim
Merhabalar bugün tam 2 haftadır mezuniyet incelemesindeyim alo 147 yi aradım bekliyceksiniz diyorlar üniversite kayıtları 3 ağustosta başlayacak ben bu durumda nasıl üniversiteye kayıt olcam bi bilginiz var mı ?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Tam 2 haftadır Mezuniyet İncelemesindeyim
Merhaba, bekleyin çünkü beklemekten başka çareniz yok malesef...mertpakyurek yazdı:Merhabalar bugün tam 2 haftadır mezuniyet incelemesindeyim alo 147 yi aradım bekliyceksiniz diyorlar üniversite kayıtları 3 ağustosta başlayacak ben bu durumda nasıl üniversiteye kayıt olcam bi bilginiz var mı ?

-
Peki 3 Ağustosta üniversite kayıtları başlayacak ben o zaman kadar alamazsam mezuniyet belgesi ne olcak üniversite kaydı için ek süre var mı açık lise için ?Köylü Kızı yazdı:Merhaba, bekleyin çünkü beklemekten başka çareniz yok malesef...mertpakyurek yazdı:Merhabalar bugün tam 2 haftadır mezuniyet incelemesindeyim alo 147 yi aradım bekliyceksiniz diyorlar üniversite kayıtları 3 ağustosta başlayacak ben bu durumda nasıl üniversiteye kayıt olcam bi bilginiz var mı ?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Açıkliseliler için 3. dönem sınavı ve ek sınav ile mezun olacaklar için 6 Ekim'e kada süre verildi ama 2. dönm mezunlar için de geçerli mi bilemem. 2. dönem sınavı ile mezun olanlar ise diplomaları basılmasa bile çıkma belgesi ile kayıtlarını yaptırabilecekler...mertpakyurek yazdı:Peki 3 Ağustosta üniversite kayıtları başlayacak ben o zaman kadar alamazsam mezuniyet belgesi ne olcak üniversite kaydı için ek süre var mı açık lise için ?Köylü Kızı yazdı:Merhaba, bekleyin çünkü beklemekten başka çareniz yok malesef...mertpakyurek yazdı:Merhabalar bugün tam 2 haftadır mezuniyet incelemesindeyim alo 147 yi aradım bekliyceksiniz diyorlar üniversite kayıtları 3 ağustosta başlayacak ben bu durumda nasıl üniversiteye kayıt olcam bi bilginiz var mı ?