Diploma puanıyla ilgili

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
dreams17

Diploma puanıyla ilgili

Mesaj gönderen dreams17 » 23 Tem 2015, 15:23

Herkese merhaba bir sorum olucaktı.Mesela kendi ortalamamızı hesaplarken aldığımız puanları krediyle çarpıp sonra toplam krediye bölüyoruz ve ortalamayı buluyoruz bunu yaparken örneğin ben bu dönem 10 dersten sınava girdim 7 tanesini geçtim 3 tanesini geçemedim böyle bir durumda geçtiğimiz derslerden mi ortalamayı hesaplıycaz yoksa o geçemediğimiz 3 derside ortalamaya katıp öyle mi hesaplama yapacağız ?

dreams17

Re: Diploma puanıyla ilgili

Mesaj gönderen dreams17 » 26 Tem 2015, 23:50

Arkadaşlar bu konuda hiç bilgisi olan yok mu ?

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 27 Tem 2015, 04:55

dreams17 yazdı:Arkadaşlar bu konuda hiç bilgisi olan yok mu ?
Ben tam bilmiyorum, bilgim yok ama o 3 ders zorunlu ise verip sonra hesaplama yapın ama seçmeli ise onu ortalamaya koymayın geçmediğiniz için vermiş olmuyorsunuz, zorunlu dersi vermek zorundasın verdikten sonra hesaplamanızı yapın daha mantıklı... :gozkırkma:

Kullanıcı avatarı
power6
Uzman
İletişim:

Mesaj gönderen power6 » 05 Ağu 2015, 01:22

dreams17 yazdı:Herkese merhaba bir sorum olucaktı.Mesela kendi ortalamamızı hesaplarken aldığımız puanları krediyle çarpıp sonra toplam krediye bölüyoruz ve ortalamayı buluyoruz bunu yaparken örneğin ben bu dönem 10 dersten sınava girdim 7 tanesini geçtim 3 tanesini geçemedim böyle bir durumda geçtiğimiz derslerden mi ortalamayı hesaplıycaz yoksa o geçemediğimiz 3 derside ortalamaya katıp öyle mi hesaplama yapacağız ?
başarılı dersler sayfasında yapın işlemi, başarısız dersleriniz diploma puanınıza etki etmez.
Mezun

“Sınavlar” sayfasına dön