Diploma puanıyla ilgili
Diploma puanıyla ilgili
Herkese merhaba bir sorum olucaktı.Mesela kendi ortalamamızı hesaplarken aldığımız puanları krediyle çarpıp sonra toplam krediye bölüyoruz ve ortalamayı buluyoruz bunu yaparken örneğin ben bu dönem 10 dersten sınava girdim 7 tanesini geçtim 3 tanesini geçemedim böyle bir durumda geçtiğimiz derslerden mi ortalamayı hesaplıycaz yoksa o geçemediğimiz 3 derside ortalamaya katıp öyle mi hesaplama yapacağız ?
Re: Diploma puanıyla ilgili
Arkadaşlar bu konuda hiç bilgisi olan yok mu ?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Ben tam bilmiyorum, bilgim yok ama o 3 ders zorunlu ise verip sonra hesaplama yapın ama seçmeli ise onu ortalamaya koymayın geçmediğiniz için vermiş olmuyorsunuz, zorunlu dersi vermek zorundasın verdikten sonra hesaplamanızı yapın daha mantıklı...dreams17 yazdı:Arkadaşlar bu konuda hiç bilgisi olan yok mu ?

başarılı dersler sayfasında yapın işlemi, başarısız dersleriniz diploma puanınıza etki etmez.dreams17 yazdı:Herkese merhaba bir sorum olucaktı.Mesela kendi ortalamamızı hesaplarken aldığımız puanları krediyle çarpıp sonra toplam krediye bölüyoruz ve ortalamayı buluyoruz bunu yaparken örneğin ben bu dönem 10 dersten sınava girdim 7 tanesini geçtim 3 tanesini geçemedim böyle bir durumda geçtiğimiz derslerden mi ortalamayı hesaplıycaz yoksa o geçemediğimiz 3 derside ortalamaya katıp öyle mi hesaplama yapacağız ?
Mezun