DIPLOMALAR
DIPLOMALAR
Arkadaşlar Merhaba,
Size sormak istediğim yine diploma ile alakalı 147 araiyorum birisi bana Üniversite kayıtlarına yetiştirmeği planlıyor diğeri bana daha mezunlari bitirmedik 2-4 ay arasinda gelir birşey anlamadım gerçeğini söylesem hiç kimse net bir bilgi vermiyor iki tane arladaşim var birisi mayis 2013 diğeri mayis 2014 mezun oldu ve ikiside bir ay ićinde diplomamizi aldik demişler ben bugün tam bir ay oldu mezun olduğumu ve hala diplomam basilmamis görünüyor yurtdışında okuyacağım için çıkma belgesi almamı imkansız çünkü kabul etmiyorular diploma gerek şimdi benim sorum size diploma 20 Ağustosa kadar gelir mi sizce ve basıldıktan sonra kaç gün sonra gönderiyorlar diplomayı ......
İlgilendiğiniz için çok saolun
Size sormak istediğim yine diploma ile alakalı 147 araiyorum birisi bana Üniversite kayıtlarına yetiştirmeği planlıyor diğeri bana daha mezunlari bitirmedik 2-4 ay arasinda gelir birşey anlamadım gerçeğini söylesem hiç kimse net bir bilgi vermiyor iki tane arladaşim var birisi mayis 2013 diğeri mayis 2014 mezun oldu ve ikiside bir ay ićinde diplomamizi aldik demişler ben bugün tam bir ay oldu mezun olduğumu ve hala diplomam basilmamis görünüyor yurtdışında okuyacağım için çıkma belgesi almamı imkansız çünkü kabul etmiyorular diploma gerek şimdi benim sorum size diploma 20 Ağustosa kadar gelir mi sizce ve basıldıktan sonra kaç gün sonra gönderiyorlar diplomayı ......
İlgilendiğiniz için çok saolun
Re: DIPLOMALAR
20 ağustosa kadar eline geçer bence.
Yaa inşallah çünkü acilen ihtiyacim varCaniko yazdı:20 ağustosa kadar eline geçer bence.
ya bilmiyorum ama basarlar o güne kadar bence. telaş etme şimdi. daha ağustos bile olmadı.
Haklısın ama ben 20 ağustosta gidiyorum ve diplomasız gidemem ki eylül ilk haftasi ünide kaydımi yapmaliyim ondan burda okusaydim fark etmezdi cikma belgesi ile kayidimi yapardimCaniko yazdı:ya bilmiyorum ama basarlar o güne kadar bence. telaş etme şimdi. daha ağustos bile olmadı.
haklısın telaş etmekte ama bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum. sen gidene kadar eline ulaşır muhtemelen.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Diplomalar 10 Ağustos'ta basılmaya başlanılacakmış...
http://www.aol.meb.gov.tr/ogrduyuruoku.php?id=47

Ayy bu çok iyi olmuş şimdi 10 ağustosta basilirsa insallah 20 ağustosa elime geçerKöylü Kızı yazdı:Diplomalar 10 Ağustos'ta basılmaya başlanılacakmış...![]()
Gecer insallah hangi ulkede okuyacaksin
Isviçrede bi aksilik çıkmazsa tabii türkiyede gazi üniversitesi yabancı dil öğretmenliği kazandim ama isviçrede okuyacağım inşallahCaniko yazdı:Gecer insallah hangi ulkede okuyacaksin
vayy hayırlı olsun
Saol
darısı başınıza inşallah

- foundreform
- Doçent
Hayırlı olsun,tebrikler.
İnşallah bir aksilik olmadan kayıt yapıp,kazandığınız bölümü okursunuz.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Teşekkür ederimfoundreform yazdı:Hayırlı olsun,tebrikler.

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Huh huuuu.. İsviçre, çok güzelmiş, soğuk yerleri çok severim ben, hayırlı olsun...