Anadolu Üniversitesi 3.dönem mezun olacaklar
- foundreform
- Doçent
Anadolu Üniversitesi 3.dönem mezun olacaklar
Arkadaşlar üniversitelerin kayıt tarihleri bittikten sonra biz mezun olacağız,bunun için mağdur olacağız diye de düşünüyoruz.
Bimer'e bu konu hakkında mesaj yazmıştım,mesajımı Anadolu Üniversitesi'ne yönlendirmişler.
Üniversite biraz önce beni telefonla aradı,AÖL ve MAÖL öğrencilerinin 6 Ekim e kadar kayıt hakkı var dedi.
Diplomayı alınca 6 Ekim e kadar istediğiniz tarihte kayıt olmaya gidebilirsiniz.6 Ekim belgesinden haberleri var.
Not:Aöl diplomaları 6 Ekim e kadar bize ulaştırır mı? Bunu da düşünüyorum.
Bimer'e bu konu hakkında mesaj yazmıştım,mesajımı Anadolu Üniversitesi'ne yönlendirmişler.
Üniversite biraz önce beni telefonla aradı,AÖL ve MAÖL öğrencilerinin 6 Ekim e kadar kayıt hakkı var dedi.
Diplomayı alınca 6 Ekim e kadar istediğiniz tarihte kayıt olmaya gidebilirsiniz.6 Ekim belgesinden haberleri var.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Re: Anadolu Üniversitesi 3.dönem mezun olacaklar
İste tek sorun da o ya furkan
(

Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
bende bu sene aöf kazandım fakat sizin gibi mezun olamadım 3.dönem sınavlarında da veremeyeceğim ek sınavlara kaldı artık.eğer benim gibi aöf kazandıysanız 2 gün önce ben telefonla kadıköy açık öğretim bürosu ile görüştüm 31 ağustosta kayıtlar dedi ,diğer üniversitelerin kayıtları yanlış hatırlamıyorsam 3 7 ağustostaydı.3.dönem sınav sonuçları 18 eylülde açıklandığı için üniversite benim kazandığımı nerden bilcek daha doğrusu liseyi bitirip bitirmemi mi takip edicek diye düşünerekten halk eğitim bürosuna gidip durumumu belgeleyen bi kağıt aldım kazandığım krediler ve dönemim yazıyor.sizde gidin kayıt tarihinden önce alın ve ilgili yerlere ulaştırın mağdur olmayın
Ne deyipte aliyorsunuz o belgeyi ???cacali3 yazdı:bende bu sene aöf kazandım fakat sizin gibi mezun olamadım 3.dönem sınavlarında da veremeyeceğim ek sınavlara kaldı artık.eğer benim gibi aöf kazandıysanız 2 gün önce ben telefonla kadıköy açık öğretim bürosu ile görüştüm 31 ağustosta kayıtlar dedi ,diğer üniversitelerin kayıtları yanlış hatırlamıyorsam 3 7 ağustostaydı.3.dönem sınav sonuçları 18 eylülde açıklandığı için üniversite benim kazandığımı nerden bilcek daha doğrusu liseyi bitirip bitirmemi mi takip edicek diye düşünerekten halk eğitim bürosuna gidip durumumu belgeleyen bi kağıt aldım kazandığım krediler ve dönemim yazıyor.sizde gidin kayıt tarihinden önce alın ve ilgili yerlere ulaştırın mağdur olmayın
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- foundreform
- Doçent
Evet Anadolu Üniversitesi Aöf kayıt tarihleri daha sonra...cacali3 yazdı:bende bu sene aöf kazandım fakat sizin gibi mezun olamadım 3.dönem sınavlarında da veremeyeceğim ek sınavlara kaldı artık.eğer benim gibi aöf kazandıysanız 2 gün önce ben telefonla kadıköy açık öğretim bürosu ile görüştüm 31 ağustosta kayıtlar dedi ,diğer üniversitelerin kayıtları yanlış hatırlamıyorsam 3 7 ağustostaydı.3.dönem sınav sonuçları 18 eylülde açıklandığı için üniversite benim kazandığımı nerden bilcek daha doğrusu liseyi bitirip bitirmemi mi takip edicek diye düşünerekten halk eğitim bürosuna gidip durumumu belgeleyen bi kağıt aldım kazandığım krediler ve dönemim yazıyor.sizde gidin kayıt tarihinden önce alın ve ilgili yerlere ulaştırın mağdur olmayın
8 Eylül son ama Aöl öğrencilerine 6 Ekim e kadar kayıt hakkı verildi.Kayıt tarihleri bitmiş olsa bile,6 Ekim e kadar diplomayı alınca kayıt olmaya gidebilirsiniz.
Aldığınız belgenin adı nedir? Öğrenci durum belgesi mi?
evet öğrenim durum belgesi aldım.sınavlarda başarılı olması durumunda mezun olabilecektir diye not düşmüşler,bilmiyenleride bilgilendirelim arkadaşlar bir seneleri yanmasınfoundreform yazdı:Evet Anadolu Üniversitesi Aöf kayıt tarihleri daha sonra...cacali3 yazdı:bende bu sene aöf kazandım fakat sizin gibi mezun olamadım 3.dönem sınavlarında da veremeyeceğim ek sınavlara kaldı artık.eğer benim gibi aöf kazandıysanız 2 gün önce ben telefonla kadıköy açık öğretim bürosu ile görüştüm 31 ağustosta kayıtlar dedi ,diğer üniversitelerin kayıtları yanlış hatırlamıyorsam 3 7 ağustostaydı.3.dönem sınav sonuçları 18 eylülde açıklandığı için üniversite benim kazandığımı nerden bilcek daha doğrusu liseyi bitirip bitirmemi mi takip edicek diye düşünerekten halk eğitim bürosuna gidip durumumu belgeleyen bi kağıt aldım kazandığım krediler ve dönemim yazıyor.sizde gidin kayıt tarihinden önce alın ve ilgili yerlere ulaştırın mağdur olmayın
8 Eylül son ama Aöl öğrencilerine 6 Ekim e kadar kayıt hakkı verildi.Kayıt tarihleri bitmiş olsa bile,6 Ekim e kadar diplomayı alınca kayıt olmaya gidebilirsiniz.
Aldığınız belgenin adı nedir? Öğrenci durum belgesi mi?
halk eğitime gidin cemre hanım üniversiteyi kazandım fakat mezun olamadım durumumu gösteren öğrenim belgesi istiyorum diyecemre2013 yazdı:Ne deyipte aliyorsunuz o belgeyi ???cacali3 yazdı:bende bu sene aöf kazandım fakat sizin gibi mezun olamadım 3.dönem sınavlarında da veremeyeceğim ek sınavlara kaldı artık.eğer benim gibi aöf kazandıysanız 2 gün önce ben telefonla kadıköy açık öğretim bürosu ile görüştüm 31 ağustosta kayıtlar dedi ,diğer üniversitelerin kayıtları yanlış hatırlamıyorsam 3 7 ağustostaydı.3.dönem sınav sonuçları 18 eylülde açıklandığı için üniversite benim kazandığımı nerden bilcek daha doğrusu liseyi bitirip bitirmemi mi takip edicek diye düşünerekten halk eğitim bürosuna gidip durumumu belgeleyen bi kağıt aldım kazandığım krediler ve dönemim yazıyor.sizde gidin kayıt tarihinden önce alın ve ilgili yerlere ulaştırın mağdur olmayın
- foundreform
- Doçent
Öğrenci durum belgesiyle kayıt olsak 6 Ekim'e kadar diplomayı teslim edin derler mi? Yoksa Kasım'a kadar süre verirler mi?
Durum belgesi ile kayıt yaptırdıktan sonra size hangi tarihe kadar diplomayı teslim etmeniz hakkında bilgi verirlerse burada paylaşınız lütfen.
Durum belgesi ile kayıt yaptırdıktan sonra size hangi tarihe kadar diplomayı teslim etmeniz hakkında bilgi verirlerse burada paylaşınız lütfen.
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Hocam peki internet başvurusunu nasıl yapacağız bunun hakkında bir bilgi verildi mi ? Biliyorsunuz AÖF kayıtları iki aşamadan oluşuyor ilk aşama internetten başvuru ikinci ise bürodan . Aydınlatırsanız sevinirim . Bende BİMER'e mesaj attım bakalım hala bekliyoruz cevabı ?foundreform yazdı:Arkadaşlar üniversitelerin kayıt tarihleri bittikten sonra biz mezun olacağız,bunun için mağdur olacağız diye de düşünüyoruz.
İnternet başvurusu bizim için değil anadolu üniversitesi hariç diğer üniversiteler içinDersatatürk yazdı:Hocam peki internet başvurusunu nasıl yapacağız bunun hakkında bir bilgi verildi mi ? Biliyorsunuz AÖF kayıtları iki aşamadan oluşuyor ilk aşama internetten başvuru ikinci ise bürodan . Aydınlatırsanız sevinirim . Bende BİMER'e mesaj attım bakalım hala bekliyoruz cevabı ?foundreform yazdı:Arkadaşlar üniversitelerin kayıt tarihleri bittikten sonra biz mezun olacağız,bunun için mağdur olacağız diye de düşünüyoruz.
- foundreform
- Doçent
e-devlet üzerinden açık öğretim fakültesi bölümleri için elektronik kayıt hakkı yok,çünkü denedim kazandığınız bölüme kayıt için üniversiteye gidin yazıyor.
Anadolu Üniversitesinin kayıt sayfasından ön kayıt yapabiliriz,kayıt tarihleri başladığı zaman ön kayıt sistemi de açılır.Ben bürodaki personele sordum,internetten ön kayıda gerek var mı? diye.
Onlar ise kayıtlar bürodan oluyor internetten yapmaya gerek yok dediler.
Ama genede biz kayıt tarihleri süresinde sisteme bakarız.
https://kayit.anadolu.edu.tr/Giris.aspx (Yeni kayıt için sistem açılmamış)
Anadolu Üniversitesinin kayıt sayfasından ön kayıt yapabiliriz,kayıt tarihleri başladığı zaman ön kayıt sistemi de açılır.Ben bürodaki personele sordum,internetten ön kayıda gerek var mı? diye.
Onlar ise kayıtlar bürodan oluyor internetten yapmaya gerek yok dediler.
Ama genede biz kayıt tarihleri süresinde sisteme bakarız.
https://kayit.anadolu.edu.tr/Giris.aspx (Yeni kayıt için sistem açılmamış)
-
- Asistan
- İletişim:
:/ Çıkma belgesi ile kayıt oluyonuz mezun oldugunuzda açık öğretim veriyor üstelik HER ÜNİVERSİTENİN sayfasında mezun olamayanlar 6 EKİME kadar hakkı var yazıyor arkadaşlar.DİPLOMAYI ÜNİVERSİTEYE 6 ay içinde teslim ediyorsunuz sıkıntı yok o konuda yani 6 ekimden üniversitelerin haberi var ve üniversite sitelerinde kocaman yazıyor 6 ekime kadar hakkınız var diye
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
AÖF'ün sitesinden ön kayıt yapıyorsunuz Cemre Hanım , elektronik kayıttan bahsetmiyorum . Arkadaş açıklamış zaten .cemre2013 yazdı:İnternet başvurusu bizim için değil anadolu üniversitesi hariç diğer üniversiteler içinDersatatürk yazdı:Hocam peki internet başvurusunu nasıl yapacağız bunun hakkında bir bilgi verildi mi ? Biliyorsunuz AÖF kayıtları iki aşamadan oluşuyor ilk aşama internetten başvuru ikinci ise bürodan . Aydınlatırsanız sevinirim . Bende BİMER'e mesaj attım bakalım hala bekliyoruz cevabı ?foundreform yazdı:Arkadaşlar üniversitelerin kayıt tarihleri bittikten sonra biz mezun olacağız,bunun için mağdur olacağız diye de düşünüyoruz.